Meniu
Inchidere meniu

Noul ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Complet electric, conectat la rețea și regândit total.

Complet electric, conectat la rețea și regândit total.

Noul ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Complet electric, conectat la rețea și regândit total.

Preţ de la (incl. TVA)
53.020,-
Preţ de la (excl. TVA)
44.555,-
Puterea motorului (kW)
70
kW
Puterea motorului (CP)
204
CP

ID. Buzz & ID. Buzz Cargo: mobilitate electrică într-o nouă dimensiune

Cu modelele ID. Buzz și ID. Buzz Cargo, aducem designul emblematic în era mobilității electrice. Tehnologiile de ultimă generație, funcțiile digitale și noile concepte asigură confortul mobil care stabilește noi standarde. Indiferent dacă îl folosești ca vehicul de familie sau transporți marfă: ID. Buzz și ID. Buzz Cargo sunt alături de tine și îți crează o dispoziție bună cu zâmbetul lor caracteristic.

Great things start with a smile


Noul ID. Buzz este emblema noastră pentru epoca electrică. Pentru lansare, am făcut echipă cu alte personaje emblematice: eroii din Star Wars. Au fost entuziasmați din primul moment. ID. Buzz nu impresionează numai cu șarmul său unic, ci și cu tehnologiile de ultimă oră și oferă un sentiment complet nou de spațiu. Aceste aspecte îl fac un companion agreabil, inteligent pentru fiecare aventură. Indiferent în ce galaxie te-ai afla.

Pur și simplu galactic

Noul ID. Buzz este mai mult decât "ultra-tehnologizat" - este "tehnologie umană". Un însoțitor inteligent care oferă instantaneu emoții pozitive prin zâmbetul său caracteristic. Nu este un android, însă suntem siguri că cel mai nou membru al familiei ID. își va găsi fani imediat, oriunde va merge.

Întăriri fantastice pentru Volkswagen: Ewan McGregor devine ambasador de marcă

Cu Ewan McGregor am adus alături de noi o forță redutabilă. Actorul este un entuziast Volkswagen, deținând propria colecție de mașini de epocă, dintre care pe una a electrificat-o el însuși. În calitate de ambasador UNICEF UK de mulți ani, el luptă pentru cauze caritabile din întreaga lume. Astfel, Ewan este partenerul perfect pentru o misiune comună: aceea de a face mobilitatea viitorului mai sustenabilă.

ID. Buzz și ID. Buzz Cargo: e-mobilitatea unei noi generații

Încarci oricând: rapid si flexibil

Încărcare rapidă, soluții de încărcare inteligente și, în același timp, potrivite pentru călătorii lungi: în timp ce trebuie să vizitați o benzinărie pentru a alimenta cu un motor cu ardere, puteți încărca noile ID. Buzz și ID. Buzz Cargo atunci când sunt oricum staționare - fie acasă, fie pe drum. De exemplu la serviciu, în fața supermarketului sau într-o parcare. Acest lucru face ca utilizarea de zi cu zi să fie mult mai flexibilă și mai convenabilă. Capacitatea maximă de încărcare a lui ID. Buzz și ID. Buzz Cargo are o putere de până la 11 kW pentru încărcare obișnuită (AC). Cu încărcare rapidă (DC), puterea maximă de încărcare a ambelor modele este de până la 170 kW. Dacă aceasta este disponibilă pe autostrad, poate dura aproximativ 30 de minute pentru a încărca bateria de la 5% la 80%1

ID. Buzz Cargo – spațiu mare de marfă într-o zonă compactă

Un "cal de bătaie" complet electric, cu un spațiu mare de încărcare pe o zonă compactă: cu ID. Buzz Cargo, lansăm următoarea generație de mobilitate comercială. Conceptul de spațiu de încărcare nou conceput are spațiu pentru doi europaleți. Împreună cu volumul mare de încărcare de până la 3,9 metri cubi2 și sarcina utilă de până la 650 kg, ID. Buzz Cargo livrează aproape oriunde  - chiar și pe străzile înguste ale orașului datorită unei raze de bracaj de doar 11,09 metri. Cea de-a doua ușă glisantă opțională de pe partea șoferului face încărcarea și descărcarea mult mai facilă pentru dvs. și echipa dvs. În plus, e-drive-ul puternic al noului ID. Buzz Cargo cu cârlig de remorcă opțional permite tractarea unei încărcături de până la 1.000 de kilograme.

Mai multe despre ID. Buzz Cargo

ID. Buzz – senzație generoasă de spațiu combinată cu durabilitatea modernă

Un echipament multifuncțional pentru aproape toate provocările de zi cu zi: cu ID. Buzz, mașina devine un punct de întâlnire cu care puteți experimenta mobilitatea de mâine astăzi. Datorită interiorului complet regândit, oferă un nou nivel de spațiu pentru picioare. Când este complet ocupat, modelul cu cinci locuri are disponibil până la 1.121 de litri în spatele celui de-al doilea rând de scaune3. ID. Buzz Box, opțional, detașabil, între scaunul șoferului și scaunul pasagerului din față oferă și mai mult spațiu de depozitare. Băuturile îmbuteliate, ochelarii de soare sau tichetele de parcare sunt bine sortate și întotdeauna la îndemână. În plus, interiorul fără piele, fabricat parțial din materiale reciclate, arată că soluțiile holistice sunt importante atunci când se dezvoltă produse durabile.

Mai multe despre ID. Buzz

Împreună spre noua mobilitate

Designul modern se întâlnește cu tehnologia inovatoare

Inspirat de primul Bulli, designul vizionar al lui ID. Buzz și ID. Buzz Cargo combină tehnologia inovatoare cu dimensiunile compacte. Datorită razei mici de bracaj, ambele modele sunt extrem de potrivite pentru străzile înguste ale orașului. Tehnologia modernă de iluminare a lui ID. Buzz și ID. Buzz Cargo asigură, de asemenea, un nivel ridicat de confort de zi cu zi - atât în uz privat, cât și comercial. De exemplu, dacă doriți să ajungeți la sau de la vehicul pe întuneric, farurile vă vor face traseul vizibil. În plus, ambele modele vă întâmpină cu o "clipire" prietenoasă de la farurile lor opționale LED-Matrix, de îndată ce vă apropiați de ele cu cheia mașinii, împreună cu sistemul opțional de blocare și pornire Keyless Advanced.

ID. Buzz – tehnologie și conectivitate: caracteristici digitale care te inspiră

Instrumente de bord digitale, conexiune la internet și control vocal integrat: multe dintre cele mai avansate tehnologii ale noastre funcționează în noul ID. Buzz. Datorită Car2X, ID. Buzz poate comunica cu alți utilizatori ai drumului din rețea și vă poate informa despre posibilele obstacole și pericole în timp real. Dacă se dorește, cu peste 30 de sisteme de asistență la bord, ID. Buzz oferă confort la cel mai înalt nivel. Datorită actualizărilor practice "Over-the-Air"5 prin We Connect6, software-ul pentru sisteme poate fi upgradat cu ușurință la zi. ID. Light interactiv comunică cu șoferul în timpul conducerii. Iluminarea ambientală reglabilă oferă accente inedite în interior. Toate aceste funcíi le puteți controla mod convenabil și intuitiv prin intermediul afișajului tactil color opțional de 30,5 cm (12 inchi) al sistemului de infotainment. La cerere, mai multe porturi USB-C vă oferă opțiuni practice de încărcare pentru dispozitivele dvs. mobile.

Mai multe despre ID. Buzz

ID. Buzz Cargo – exact ca la birou: bine organizat în activitatea zilnică

Ordonat și bine organizat: locul de muncă al șoferului în noul ID. Buzz Cargo este perfect adaptat muncii de zi cu zi. Puteți lua până la două persoane cu dvs. pe bancheta standard pentru pasageri. De asemenea, există suficient spațiu pentru obiectele de lucru: datorită conceptului de depozitare special conceput pentru uz comercial, acestea pot fi depozitate ordonat și în siguranță. Fie că este vorba de un bon de livrare sau de o cutie de prânz: aici este loc pentru aproape orice. ID. Buzz Cargo cu scaune individuale opționale în cabina șoferului: pe lângă căni de cafea și chei, laptopurile mici și medii și dosarele de lucru pot fi depozitate și în cutia ID. Buzz Cargo Box, opțională, detașabilă. Așa că aveți întotdeauna biroul la îndemână în deplasare. Cabina de la ID. Buzz Cargo impresionează nu numai prin ușurința practică de utilizare, ci și prin numeroasele caracteristici digitale: de exemplu, cartela SIM integrată vă permite să utilizați software-ul ID. Buzz Cargo datorită funcției "Over-the-Air". Actualizările5 pot fi upgradate pur și simplu prin apăsarea unui buton folosind We Connect6.

Mai multe despre ID. Buzz Cargo
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen