Inchidere meniu

Versatilitate și capacitate de personalizare ridicată Modele speciale

 

Modelele speciale de la Volkswagen Autovehicule Comerciale

Volkswagen Autovehicule Comerciale oferă o gamă variată de oferte. Ca deosebit de atrăgătoare se dovedesc adesea modelele speciale, care beneficiază de avantaje de preț și care, nu în ultimul rând, strălucesc prin personalitatea lor unică în ceea ce privește designul și echiparea. Partenerul dumneavoastră Volkswagen Autovehicule Comerciale vă informează în plus cu plăcere cu privire la ofertele de stimulare existente.

Modele speciale Caddy

Un mod complet individual de a conduce un Caddy. Modelul Caddy Edition 35

Caddy entuziasmează de mulți ani familiile, persoanele active în concediu și sportivii amatori – modelul Caddy Edition 35 se adresează în special celor mai individualiști dintre aceștia. Dezvoltat pe baza modelului Caddy Comfortline, modelul Caddy Edition 35 atrage atenția de la prima privire prin designul său inconfundabil de dinamic și prin jocul marcant între negru și alb.

Pregătit să descopere ceva nou. Modelul Caddy Alltrack

Numai cine caută destinații neobișnuite va descoperi mereu ceva nou. Caddy Alltrack vă însoțește.

Modele speciale Amarok

O declarație foarte specială Modelul Amarok Aventura

Modelul premium Aventura plasează accente puternice cu bara sa sport și pragurile sale cromate, care includ lumini de acces cu leduri. Muchiile mai ascuțite sporesc caracterul masculin, la fel ca luminile spate mai întunecate și roțile din aliaj ușor de 20 de inchi, singurele din clasa sa.

Extrem de dornic de aventură Modelul Amarok Canyon

Cine vrea să supraviețuiască în sălbăticie, are nevoie de multă putere. De aceea, Amarok Canyon combină motorul V6 TDI cu o putere de 150 kW/204 CP cu tracțiunea integrală permanentă 4MOTION, cutia de viteze automată cu 8 trepte și sistemul Offroad ABS. Acest pickup premium este perfect pus în scenă de un aspect offroad autentic.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen