Meniu
Inchidere meniu

Amarok

 

Pickup: Premium. Plăcerea de a conduce: Maximă.

Amarok îmbină abilitățile offroad, flexibilitatea și fiabilitatea ca nici un alt pickup până acum: cu tracțiunea integrală 4MOTION; cu siguranță excepțională în offroad − datorită sistemului special Offroad-ABS și programului electronic de stabilitate (ESP) conceput special pentru el; cu cea mai lată suprafață de încărcare din clasa sa; și nu în ultimul rând, cu un cadru de ghidare extrem de robust, care oferă chiar și în cele mai dificile condiții pe teren accidentat maxim de stabilitate. Acolo unde alții ajung la limită, modelul Amarok cu motor turbo-diesel cu 6 cilindri mai continuă să înainteze .

Formați-vă o părere despre Amarok

100% V6. 100% putere. Modelul Amarok

Fără compromisuri pe teren accidentat. Plin de temperament pe asfalt. Modelul Amarok cu motor V6 TDI de 3,0 l îmbină tot ceea ce așteptați de la un autovehicul polivalent exclusiv din clasa premium: design masculin, formă constructivă robustă și putere fără egal.

O declarație foarte specială Modelul Amarok Aventura

Modelul premium Aventura plasează accente puternice cu bara sa sport și pragurile sale cromate, care includ lumini de acces cu leduri. Muchiile mai ascuțite sporesc caracterul masculin, la fel ca luminile spate mai întunecate și roțile din aliaj ușor de 20 de inchi, singurele din clasa sa.

Extrem de dornic de aventură Modelul Amarok Canyon

Cine vrea să supraviețuiască în sălbăticie, are nevoie de multă putere. De aceea, Amarok Canyon combină motorul V6 TDI cu o putere de 150 kW/204 CP cu tracțiunea integrală permanentă 4MOTION, cutia de viteze automată cu 8 trepte și sistemul Offroad ABS. Acest pickup premium este perfect pus în scenă de un aspect offroad autentic.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen