Meniu
Inchidere meniu

Modele Caddy

 

Talentul polivalent pentru toate situațiile

Caddy este un talent polivalent pentru toate situațiile: indiferent că este vorba despre varianta cargo funcțională, pentru utilizare comercială, sau de varianta limuzină de mari dimensiuni cu până la șapte locuri. 

Formați-vă o părere despre Caddy

Rezolvă aproape orice sarcină Modelul Caddy Cargo

Fiecare zi aduce cu sine noi provocări, care necesită soluții rapide și profesionale. Prin Caddy Cargo vă stă la dispoziție un autovehicul care vă asistă în mod optim în aproape orice situație. Întotdeauna incluse în mod standard la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. De asemenea standard, o frână pentru coliziuni multiple și airbagurile pentru șofer, pasager, precum și airbagurile cortină laterale vă mențin în siguranță. Caddy Cargo este un profesionist în toate domeniile și convinge cu un volum al spațiului de încărcare de până la 4,7 m³.

Totul rămâne în familie Modelul Caddy

În doi la cumpărături, în cinci în vacanța de vară, în șapte la ziua de naștere a copiilor: modelul Caddy ia viața așa cum este. Fiabil, flexibil și versatil, la fel ca predecesorii săi, acum se prezintă - la cea de-a patra generație - mai confortabil și mai economic. Ca de obicei, disponibil cu până la șapte locuri și cu două lungimi de ampatament. Aceasta este ceea ce îl transformă într-un autovehicul cu totul special - și într-un talent polivalent perfect. Întotdeauna incluse la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. Profitați în plus și de sistemele standard de asistență șofer precum frâna pentru coliziuni multiple sau sistemul supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist" cu funcție frână de urgență City.

Merge cu dumneavoastră până la capătul lumii Modelul Caddy California

Descoperiți noua libertate: experimentați noul design incitant al noului Caddy California și lăsați-vă inspirați de numeroase inovații, un concept interior bine gândit, cu cinci locuri și multe alte inovații. Noul Caddy California vă oferă un pat confortabil, o mică bucătărie extensibilă și o masă pliabilă, cu scaune. Un cort generos pentru patru până la șase persoane, disponibil opțional de la Volkswagen Accessorii, pentru montarea la vehicul, completează imaginea generală. Dacă doriți, cortul poate fi, de asemenea, de sine stătător - acest lucru vă oferă o mare flexibilitate. Conduceți mai confortabil pe drumuri cu sisteme moderne de asistență ale șoferului, vă bucurați de cea mai bună vizibilitate și experimentați noul infotainment de ultimă generație, inclusiv servicii mobile online care pot fi accesate cu ușurință prin intermediul ecranului tactil central (Innovision Cockpit).

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen