Inchidere meniu

Modele Caddy

 

Talentul polivalent pentru toate situațiile

Caddy este un talent polivalent pentru toate situațiile: Indiferent că este vorba despre varianta autofurgon funcțională, pentru utilizare comercială, sau de varianta limuzină de mari dimensiuni cu până la șapte locuri. 

Formați-vă o părere despre Caddy

Rezolvă aproape orice sarcină Modelul Caddy autofurgon

Fiecare zi aduce cu sine noi provocări, care necesită soluții rapide și profesionale. Prin Caddy autofurgon vă stă la dispoziție un autovehicul care vă asistă în mod optim în aproape orice situație. Întotdeauna incluse în mod standard la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. De asemenea standard, o frână pentru coliziuni multiple și airbagurile pentru șofer, pasager, precum și airbagurile cortină laterale vă mențin în siguranță. Caddy autofurgon este un profesionist în toate domeniile și convinge cu un volum al spațiului de încărcare de până la 4,7 m³.

Un profesionist în toate domeniile. Modelul Caddy Kombi

Nici un alt autovehicul din clasa sa nu îmbină versatilitatea, flexibilitatea și soliditatea la fel de perfect precum Caddy Kombi. Habitaclul rezistent poate fi extins pentru până la șapte locuri și, din doar câteva mișcări, poate fi modificat în autovehicul cu 2 locuri cu spațiu de încărcare mare, pentru cazul în care trebuie să livrați mărfuri sau materiale. Chiar și obiectele mai mici pot fi depozitate rapid și sigur. Întotdeauna incluse în mod standard la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. De asemenea standard, o frână pentru coliziuni multiple și airbagurile pentru șofer, pasager, precum și airbagurile cortină laterale vă mențin în siguranță.

Totul rămâne în familie Modelul Caddy

În doi la cumpărături, în cinci în vacanța de vară, în șapte la ziua de naștere a copiilor: Modelul Caddy Ia viața așa cum este. Fiabil, flexibil și versatil, la fel ca predecesorii săi, acum se prezintă - la cea de-a patra generație - mai confortabil și mai economic. Ca de obicei, disponibil cu până la șapte locuri și cu două lungimi de ampatament. Aceasta este ceea ce îl transformă într-un autovehicul cu totul special - și într-un talent polivalent perfect. Întotdeauna incluse la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. Profitați în plus și de sistemele standard de asistență șofer precum frâna pentru coliziuni multiple sau sistemul supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist" cu funcție frână de urgență City.

Merge cu dumneavoastră până la capătul lumii Modelul Caddy Beach

Experimentați concedii despre care veți mai povesti apoi încă mult timp − în locuri pe care foarte puțini le vizitează. Modelul Caddy Beach vă oferă echiparea perfectă pentru aceasta. Un pat confortabil mare, o perdea interioară pentru parbriz ce oferă intimitate, precum și perdele cu magnet pentru geamurile laterale, buzunare practice de depozitare și multe altele fac deja parte din echiparea standard. În combinație cu pachetul opțional "Camping", puteți transforma acest autovehicul pentru timp liber chiar și într-o mică casă de vacanță: cu un cort de 2,3 m x 2,0 m pentru hayon, două scaune pliante, o masă și o plasă de aerisire pentru ușa glisantă. Astfel puteți savura fiecare zi în parte, indiferent unde v-ați afla.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen