Meniu
Inchidere meniu

Modele Crafter

 

Pregătit pentru sarcinile majore

Crafter este un autovehicul comercial care a fost adaptat special la nevoile utilizatorilor săi - și în plus, este în multe domenii cel mai bun din clasa sa . 

Formați-vă o părere despre Crafter

Unul care face lucruri mărețe Modelul Crafter autofurgon

Modelul Crafter autofurgon câștigă puncte datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa. Cu trei lungimi ale autovehiculului, trei înălțimi ale și numeroase funcții care vă ușurează munca de zi cu zi, Crafter autofurgon este înarmat perfect pentru toate provocările branșei dumneavoastră. Cabina șoferului la modelul Crafter este în plus unul dintre cele mai confortabile posturi de lucru pentru șoferii de cursă lungă. Cine dorește și mai mult confort, îl poate obține cu funcții suplimentare opționale.

Electric. Practic. Inovator. Modelul e-Crafter

Vremurile noi au nevoie de răspunsuri noi. Acest lucru se aplică în special traficului de livrare din zonele intra-urbane. Cu nou dezvoltatul e-Crafter, furnizorii de servicii de curierat, expres și coletărie dispun acum de primul autovehicul pur electric de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, care răspunde deja astăzi cerințelor de mâine - și asta, cu un volum de încărcare nerestricționat (comparativ cu modelul Crafter cu ampatament mediu, plafon înalt și tracțiune spate). Așa cum vă așteptați de la un Crafter al viitorului.

Unul care mișcă multe. Modelul Crafter cu platformă

Modelul Crafter cu platformă convinge la punctele echipare și locuri pentru pasageri. Gama mare de variante permite adaptarea perfectă la diferite profiluri de cerințe. Crafter autovehicul cu platformă oferă o întreaga gamă de posibilități: Pe lângă mașini și materiale, - în varianta cu cabină dublă și banchetă dublă pentru pasagerii din față - acesta poate transporta până la șapte angajați. Cu suprafața sa de încărcare de până la 9,6 m² Crafter cu platformă oferă deja de la prima vedere foarte mult spațiu. Iar la a doua privire, mai mult decât s-ar crede.

Baza perfectă Modelul Crafter autoșasiu

Puneți-vă munca pe o bază deosebit de stabilă. Cel mai bine, pe structura puternică și stabilă a șasiului tubular al modelului Crafter autoșasiu. Cu trei lungimi ale autovehiculului, o înălțime a autovehiculului, cabină simplă sau dublă, precum și numeroase funcții care vă ușurează munca de zi cu zi, autoșasiul Crafter este înarmat perfect pentru toate provocările branșei dumneavoastră.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen