Meniu
Inchidere meniu

Modele T6.1

 

Originalul

Modelul Bulli este în mod incontestabil un obiect de cult printre autovehiculele comerciale și a fost pus în circulație pentru prima dată în anul 1950 . De la T1 la T6, în întreaga lume s-au vândut aproape douăsprezece milioane de autovehicule. Acum, seria constructivă beneficiază de o actualizare: Modelul T6.1

Formați-vă o părere despre T6.1

Obiect de cult, cea mai nouă ediție. Modelul Transporter 6.1

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: Această generație de Transporter continuă tradiția punctelor forte testate și setează noi standarde în clasa sa. Împreună cu clienții noștri am dezvoltat astfel un partener de încredere cu detalii noi pentru un cotidian profesional plăcut, cu cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer, de siguranță și Infotainment, oferind în același timp versatilitate fără compromisuri în viața de zi cu zi. Robustul și spațiosul Transporter 6.1: Autovehiculul versatil pentru toți cei care au multă treabă în fiecare zi.

Obiect de cult, cea mai nouă ediție. Modelul Multivan 6.1

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: Această generație de Multivan își etalează consecvent elementele forte și oferă multe elemente atractive! A fost dezvoltat un companion inovator, cu cele mai moderne sisteme Infotainment, de asistență a șoferului și de siguranță, menținând multifuncționalitatea fără compromisuri. Robustul și spațiosul Multivan 6.1: Autovehiculul multifuncțional pentru toți cei a căror viață este întotdeauna în mișcare.

Obiect de cult, cea mai nouă ediție. California 6.1

Adormitul sub cerul înstelat. Trezirea de dimineață de sunetul valurilor mării. Descoperirea de țări noi, cu sentimentul a fi în continuare acasă: California 6.1 este libertate pură. Cu echiparea sa interioară confortabilă și detaliile bine gândite, fiecare excursie devine o aventură de neuitat. Savurați-vă independența și călătoriți oriunde doriți. Cu tot ceea ce aveți nevoie.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen