Meniu
Inchidere meniu

Autorulote Volkswagen

 

Să te simți peste tot ca acasă

Să trageți aer în piept în munții din Tirol, să vă relaxați lângă lacul Garda din Italia sau să faceți totuși o excursie pe coasta croată a Mării Adriatice − cu autorulotele de la Volkswagen Autovehicule Comerciale toate acestea nu sunt nici o problemă. Autorulotele noastre dispun de tot ceea ce este necesar pentru un concediu confortabil.

Formați-vă o părere despre autorulote

Merge cu dumneavoastră până la capătul lumii Modelul Caddy Beach

Experimentați concedii despre care veți mai povesti apoi încă mult timp − în locuri pe care foarte puțini le vizitează. Modelul Caddy Beach vă oferă echiparea perfectă pentru aceasta. Un pat confortabil mare, o perdea interioară pentru parbriz ce oferă intimitate, precum și perdele cu magnet pentru geamurile laterale, buzunare practice de depozitare și multe altele fac deja parte din echiparea standard. În combinație cu pachetul opțional "Camping", puteți transforma acest autovehicul pentru timp liber chiar și într-o mică casă de vacanță: cu un cort de 2,3 m x 2,0 m pentru hayon, două scaune pliante, o masă și o plasă de aerisire pentru ușa glisantă. Astfel puteți savura fiecare zi în parte, indiferent unde v-ați afla.

Obiect de cult, cea mai nouă ediție. California 6.1

Adormitul sub cerul înstelat. Trezirea de dimineață de sunetul valurilor mării. Descoperirea de țări noi, cu sentimentul a fi în continuare acasă: California 6.1 este libertate pură. Cu echiparea sa interioară confortabilă și detaliile bine gândite, fiecare excursie devine o aventură de neuitat. Savurați-vă independența și călătoriți oriunde doriți. Cu tot ceea ce aveți nevoie.

Descoperiți marea libertate Modelul Grand California

Unii o numesc „dor de ducă”. Alții, „dorință de aventură”. Însă denumirea nu are de fapt nici o importanță. Căci orice entuziast al călătoriilor cunoaște acest sentiment: Dorul de locuri necunoscute. Reticența în a planifica totul. Dorința nestăpânită de a pleca pur și simplu la drum și de a urma chemarea lumii. De zeci de ani, California reprezintă exact definiția acestei libertăți. Fratele său mai mare, noul Grand California, oferă și mai multă independență. Căci acest model vă oferă o casă de vacanță complet echipată, cu bucătărie, camere și baie cu duș, oriunde v-ați afla. Aici găsiți numeroase informații despre noua casă pe roți. Distracție plăcută!

Tracțiunea integrală 4MOTION

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen