Meniu
Inchidere meniu

Autorulote Volkswagen

 

Să te simți peste tot ca acasă

Să trageți aer în piept în munții din Tirol, să vă relaxați lângă lacul Garda din Italia sau să faceți totuși o excursie pe coasta croată a Mării Adriatice − cu autorulotele de la Volkswagen Autovehicule Comerciale toate acestea nu sunt nici o problemă. Autorulotele noastre dispun de tot ceea ce este necesar pentru un concediu confortabil.

Formați-vă o părere despre autorulote

Camping, de câte ori vă doriți Modelul Caddy California

Dormiți cu zâmbetul pe buze: indiferent de poziția preferată de somn, arcurile din saltea asigură un nivel foarte ridicat de confort atunci când stați culcat și dormiți, iar două grile de ventilație suplimentare poziționate pe partea șoferului și a pasagerului din față asigură o ventilație bună. Patul este deosebit de ușor de asamblat sau demontat. Acest lucru vă oferă, de asemenea, mai mult spațiu de depozitare sub cadrul patului. Patul spațios și confortabil din noul Caddy California, cu dimensiunile 1980 mm x 1070 mm, vă oferă mult spațiu pentru a vă întinde și relaxa. Împreună cu acoperișul panoramic din sticlă disponibil opțional, puteți să le spuneți stelelor noapte bună.

Descoperiți marea libertate Modelul Grand California

Unii o numesc „dor de ducă”. Alții, „dorință de aventură”. Însă denumirea nu are de fapt nici o importanță. Căci orice entuziast al călătoriilor cunoaște acest sentiment: Dorul de locuri necunoscute. Reticența în a planifica totul. Dorința nestăpânită de a pleca pur și simplu la drum și de a urma chemarea lumii. De zeci de ani, California reprezintă exact definiția acestei libertăți. Fratele său mai mare, noul Grand California, oferă și mai multă independență. Căci acest model vă oferă o casă de vacanță complet echipată, cu bucătărie, camere și baie cu duș, oriunde v-ați afla. Aici găsiți numeroase informații despre noua casă pe roți. Distracție plăcută!

Tracțiunea integrală 4MOTION

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen