Meniu
Inchidere meniu

Autoșasiuri Volkswagen

 

O structură pe care se poate construi cu ușurință

Autoșasiurile de la Volkswagen Autovehicule Comerciale se pretează perfect pentru numeroase carosări și soluții individuale.

Formați-vă o părere despre autoșasiuri

Platforma perfectă. Modelul Crafter autoșasiu

Puneți-vă munca pe o bază deosebit de stabilă. Cel mai bine, pe structura puternică și stabilă a șasiului tubular al modelului Crafter autoșasiu. Cu trei lungimi ale autovehiculului, o înălțime a autovehiculului, cabină simplă sau dublă, precum și numeroase funcții care vă ușurează munca de zi cu zi, autoșasiul Crafter este înarmat perfect pentru toate provocările branșei dumneavoastră.

Adaptat nevoilor tale. Modelul Transporter 6.1

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: Această generație de Transporter continuă tradiția punctelor forte testate și setează noi standarde în clasa sa. Împreună cu clienții noștri am dezvoltat astfel un partener de încredere cu detalii noi pentru un cotidian profesional plăcut, cu cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer, de siguranță și Infotainment, oferind în același timp versatilitate fără compromisuri în viața de zi cu zi. Robustul și spațiosul Transporter 6.1: Autovehiculul versatil pentru toți cei care au multă treabă în fiecare zi.

Elemente esențiale ale echipării standard

Sistem radio

Divertisment modern. Ajungeți la destinație bine informat și înveselit

În mod standard este disponibil la bord sistemul radio "Composition Audio" și o interfață pentru telefonul mobil (via Bluetooth). Imaginea prezintă radioul Composition Audio de la Crafter.

Interiorul

Convingător de mult spațiu. Vine cu totul. Și neîncărcat

Crafter autoșasiu, precum și Transporter autoșasiu oferă o gamă variată de posibilități: Pe lângă mașini și materiale, cu Crafter - în varianta cu cabină dublă și banchetă dublă pentru pasagerii din față - puteți transporta până la șapte angajați, cu Transporter, până la șase persoane.

Frâna pentru coliziuni multiple

Siguranță standard. Profitați de un sistem de frânare inovator

Frâna pentru coliziuni multiple disponibilă standard la modelele autofurgon de la Volkswagen Autovehicule Comerciale inițiază procesul de frânare după o coliziune, pentru ca, în cazul ideal, să evite coliziuni succesive (în limitele sistemului). Frâna pentru coliziuni multiple se activează atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă decelerare, autovehiculul este frânat progresiv până la 10 km/h, șoferul având în permanență posibilitatea de a prelua controlul. În limitele sistemului.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen