Meniu
Inchidere meniu

Autovehicul cu platformă Volkswagen

 

Pregătit optim pentru orice sarcină

Autovehiculele cu platformă de la Volkswagen Autovehicule Comerciale transferă puterea la dimensiuni mari: mai multe dispozitive grele, mai mult echipament, mai multă încărcătură.

Formați-vă o părere despre autovehiculele cu platformă

Unul care mișcă multe. Modelul Crafter cu platformă

Modelul Crafter cu platformă convinge la punctele echipare și locuri pentru pasageri. Gama mare de variante permite adaptarea perfectă la diferite profiluri de cerințe. Crafter autovehicul cu platformă oferă o întreaga gamă de posibilități: Pe lângă mașini și materiale, - în varianta cu cabină dublă și banchetă dublă pentru pasagerii din față - acesta poate transporta până la șapte angajați. Cu suprafața sa de încărcare de până la 9,6 m² Crafter cu platformă oferă deja de la prima vedere foarte mult spațiu. Iar la a doua privire, mai mult decât s-ar crede.

Adaptat nevoilor tale. Modelul Transporter 6.1

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: această generație de Transporter continuă tradiția punctelor forte testate și setează noi standarde în clasa sa. Împreună cu clienții noștri am dezvoltat astfel un partener de încredere cu detalii noi pentru un cotidian profesional plăcut, cu cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer, de siguranță și Infotainment, oferind în același timp versatilitate fără compromisuri în viața de zi cu zi. Robustul și spațiosul Transporter 6.1: autovehiculul versatil pentru toți cei care au multă treabă în fiecare zi.

Elemente esențiale ale echipării standard

Sistem radio

Divertisment modern. Ajungeți la destinație bine informat și înveselit

În mod standard este disponibil la bord sistemul radio "Composition Audio" și o interfață pentru telefonul mobil (via Bluetooth). Imaginea prezintă radioul Composition Audio de la Crafter.

Interiorul

Convingător de mult spațiu. Vine cu totul. Și neîncărcat

Modelul Crafter cu platformă, precum și modelul Transporter cu platformă oferă o întreagă gamă de posibilități: Pe lângă mașini și materiale, cu Crafter - în varianta cu cabină dublă și banchetă dublă pentru pasagerii din față - puteți transporta până la șapte angajați, cu Transporter, până la șase persoane.

Frâna pentru coliziuni multiple

Siguranță standard. Profitați de un sistem de frânare inovator

Frâna pentru coliziuni multiple disponibilă standard la modelele autofurgon de la Volkswagen Autovehicule Comerciale inițiază procesul de frânare după o coliziune, pentru ca, în cazul ideal, să evite coliziuni succesive (în limitele sistemului). Frâna pentru coliziuni multiple se activează atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă decelerare, autovehiculul este frânat progresiv până la 10 km/h, șoferul având în permanență posibilitatea de a prelua controlul. În limitele sistemului.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen