Meniu
Inchidere meniu

Modele Furgon Volkswagen

 

Pentru sarcini majore și dificile

Modelele furgon de la Volkswagen Autovehicule Comerciale vă aduc pe dumneavoastră și marfa pe care o transportași în mod fiabil la destinație și vă asistă la sarcinile majore și dificile.

Formați-vă o părere despre furgonete

Rezolvă aproape orice sarcină Caddy Cargo

Fiecare zi aduce cu sine noi provocări, care necesită soluții rapide și profesionale. Datorită lui Caddy Cargo vă stă la dispoziție un autovehicul care vă asistă în mod optim în aproape orice situație. Întotdeauna incluse în mod standard la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. De asemenea standard, o frână pentru coliziuni multiple și airbagurile pentru șofer, pasager, precum și airbagurile cortină laterale vă mențin în siguranță. Caddy Cargo este un profesionist în toate domeniile și convinge cu un volum al spațiului de încărcare de până la 3,7 m³.

Upgrade de funcționalitate. Transporter 6.1

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: Această generație de Transporter continuă tradiția punctelor forte testate și setează noi standarde în clasa sa. Împreună cu clienții noștri am dezvoltat astfel un partener de încredere cu detalii noi pentru un cotidian profesional plăcut, cu cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer, de siguranță și Infotainment, oferind în același timp versatilitate fără compromisuri în viața de zi cu zi. Robustul și spațiosul Transporter 6.1: Autovehiculul versatil pentru toți cei care au multă treabă în fiecare zi.

Unul care face lucruri mărețe Crafter furgon

Modelul Crafter autofurgon câștigă puncte datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa. Cu trei lungimi ale autovehiculului, trei înălțimi ale și numeroase funcții care vă ușurează munca de zi cu zi, Crafter autofurgon este înarmat perfect pentru toate provocările branșei dumneavoastră. Cabina șoferului la modelul Crafter este în plus unul dintre cele mai confortabile posturi de lucru pentru șoferii de cursă lungă. Cine dorește și mai mult confort, îl poate obține cu funcții suplimentare opționale.

Electric. Practic. Inovator. e-Crafter

Vremurile noi au nevoie de răspunsuri noi. Acest lucru se aplică în special traficului de livrare din zonele intra-urbane. Cu nou dezvoltatul e-Crafter, furnizorii de servicii de curierat, expres și coletărie dispun acum de primul autovehicul pur electric de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, care răspunde deja astăzi cerințelor de mâine - și asta, cu un volum de încărcare nerestricționat (comparativ cu modelul Crafter cu ampatament mediu, plafon înalt și tracțiune spate). Așa cum vă așteptați de la un Crafter al viitorului.

Dotări de ultimă generație

Spațiu interior

Mai mult spațiu pentru orice

În interior, a cincea generație impresionează prin noi soluții de înaltă tehnologie și mult mai mult spațiu. Versiunea lungă - Caddy Cargo Maxi - oferă acum spațiu pentru până la doi paleți euro, dar și o ușă glisantă mai lată, de 140 mm. În plus, noul Caddy Cargoa fost dotat cu o încuietoare separată pentru spațiul de depozitare, un dispozitiv de închidere electric pentru hayon, uși glisante și multe altele.

Afișaje digitale

Totul la vedere

Digital Cockpit este clar și bogat în contrast și are o diagonală a ecranului de 25,4 cm. Șoferul poate alege între două configurații diferite de ecran. Acest lucru se face folosind butonul View din noul volan multifuncțional. În prima configurație, contorul de turații și vitezometrul sunt afișate interactiv în instrumente rotunde; un nivel selectabil individual este afișat în mijlocul ecranului - cum ar fi agenda telefonică a smartphone-ului. Digital Cockpit se combină cu sistemul opțional de infotainment ca o extensie obținând astfel și alte funcții.

Confort

Besonders ergonomisch

Scaune noi și deosebit de ergonomice sunt disponibile pentru toate versiunile noului Caddy: așa-numitele scaune AGR Ergo (AGR = Aktion Gesunderback e.V.). Acestea au fost special dezvoltate pentru șoferii profesioniști și călătorii pe distanțe lungi. Scaunele AGR pot fi reglate în mai multe moduri: pe lângă reglarea lungimii și înălțimii, acestea oferă reglarea individuală a înclinației scaunului și a adâncimii suprafeței scaunului, precum și un suport lombar cu 4 poziții. În plus, Caddy Cargo are un scaun de pasager pliabil cu funcție de masă, o priză de 230 V, cotiere pentru șofer și pasager, iluminare cu LED pentru interior și zona de încărcare și multe altele.

Motor

Economic și confortabil

Noul Caddy vine cu trei motoare turbo diesel ultramoderne de 2,0 litri (TDI cu 55 kW / 75 CP până la 90 kW / 122 CP) și un motor turbo pe benzină de 1,5 litri (TSI cu 84 kW / 116) PS). Motoarele vor îndeplini standardele de emisii Euro 6 pentru 2021 și vor fi echipate cu filtre de particule.

Sisteme de asistență

Automat mai mult confort și securitate

Cu sistemele moderne de asistență ale conducătorului auto din noul Caddy, vă puteți bucura de fiecare călătorie într-un mod relaxat: grație asistentului de schimbare a benzii de rulare, avertizării traficului din spate, asistenței pentru remorcă și asistenței de călătorie, vă aflați permanent în siguranță. 

Mai multe detalii

Tracțiunea integrală 4MOTION

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen