Meniu
Inchidere meniu

Modele Kombi Volkswagen

 

Conving cu mult spațiu

În modelele Kombi de la Volkswagen Autovehicule Comerciale vă găsiți loc nu numai dumneavoastră și colegii dumneavoastră, ci și mărfuri sau alte materiale.

Formați-vă o părere despre modelele Kombi

Un profesionist în toate domeniile. Modelul Caddy Kombi

Nici un alt autovehicul din clasa sa nu îmbină versatilitatea, flexibilitatea și soliditatea la fel de perfect precum Caddy Kombi. Habitaclul rezistent poate fi extins pentru până la șapte locuri și, din doar câteva mișcări, poate fi modificat în autovehicul cu 2 locuri cu spațiu de încărcare mare, pentru cazul în care trebuie să livrați mărfuri sau materiale. Chiar și obiectele mai mici pot fi depozitate rapid și sigur. Întotdeauna incluse în mod standard la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. Iar acum Caddy Kombi este mai digital ca niciodată.

Obiect de cult, cea mai nouă ediție. Modelul Transporter 6.1

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: Această generație de Transporter continuă tradiția punctelor forte testate și setează noi standarde în clasa sa. Împreună cu clienții noștri am dezvoltat astfel un partener de încredere cu detalii noi pentru un cotidian profesional plăcut, cu cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer, de siguranță și Infotainment, oferind în același timp versatilitate fără compromisuri în viața de zi cu zi. Robustul și spațiosul Transporter 6.1: Autovehiculul versatil pentru toți cei care au multă treabă în fiecare zi.

Dotări de ultimă generație

Spațiu interior

Mai mult spațiu pentru orice

În interior, a cincea generație impresionează prin noi soluții de înaltă tehnologie și mult mai mult spațiu. Versiunea lungă - Caddy Cargo Maxi - oferă acum spațiu pentru până la doi paleți euro, dar și o ușă glisantă mai lată, de 140 mm. În plus, noul Caddy Cargoa fost dotat cu o încuietoare separată pentru spațiul de depozitare, un dispozitiv de închidere electric pentru hayon, uși glisante și multe altele.

Afișaje digitale

Totul la vedere

Digital Cockpit este clar și bogat în contrast și are o diagonală a ecranului de 25,4 cm. Șoferul poate alege între două configurații diferite de ecran. Acest lucru se face folosind butonul View din noul volan multifuncțional. În prima configurație, contorul de turații și vitezometrul sunt afișate interactiv în instrumente rotunde; un nivel selectabil individual este afișat în mijlocul ecranului - cum ar fi agenda telefonică a smartphone-ului. Digital Cockpit se combină cu sistemul opțional de infotainment ca o extensie obținând astfel și alte funcții.

Confort

Besonders ergonomisch

Scaune noi și deosebit de ergonomice sunt disponibile pentru toate versiunile noului Caddy: așa-numitele scaune AGR Ergo (AGR = Aktion Gesunderback e.V.). Acestea au fost special dezvoltate pentru șoferii profesioniști și călătorii pe distanțe lungi. Scaunele AGR pot fi reglate în mai multe moduri: pe lângă reglarea lungimii și înălțimii, acestea oferă reglarea individuală a înclinației scaunului și a adâncimii suprafeței scaunului, precum și un suport lombar cu 4 poziții. În plus, Caddy Cargo are un scaun de pasager pliabil cu funcție de masă, o priză de 230 V, cotiere pentru șofer și pasager, iluminare cu LED pentru interior și zona de încărcare și multe altele.

Motor

Economic și confortabil

Noul Caddy vine cu trei motoare turbo diesel ultramoderne de 2,0 litri (TDI cu 55 kW / 75 CP până la 90 kW / 122 CP) și un motor turbo pe benzină de 1,5 litri (TSI cu 84 kW / 116) PS). Motoarele vor îndeplini standardele de emisii Euro 6 pentru 2021 și vor fi echipate cu filtre de particule.

Sisteme de asistență

Automat mai mult confort și securitate

Cu sistemele moderne de asistență ale conducătorului auto din noul Caddy, vă puteți bucura de fiecare călătorie într-un mod relaxat: grație asistentului de schimbare a benzii de rulare, avertizării traficului din spate, asistenței pentru remorcă și asistenței de călătorie, vă aflați permanent în siguranță. 

Mai multe detalii

Tracțiunea integrală 4MOTION

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen