Meniu
Inchidere meniu

Limuzine de mari dimensiuni Volkswagen

 

Spațiu suficient, indiferent că este vorba despre timpul liber sau cotidianul profesional

Cu spațiul lor generos, limuzinele de mari dimensiuni de la Volkswagen Autovehicule Comerciale sunt însoțitorul optim pentru timpul liber și se pretează ideal și pentru transportul profesionist de persoane.

Formați-vă o părere despre limuzinele de mari dimensiuni

Totul rămâne în familie. Modelul Caddy

În doi la cumpărături, în cinci în vacanța de vară, în șapte la ziua de naștere a copiilor: modelul Caddy ia viața așa cum este. Fiabil, flexibil și versatil, la fel ca predecesorii săi, acum se prezintă - la cea de-a patra generație - mai confortabil și mai economic. Ca de obicei, disponibil cu până la șapte locuri și cu două lungimi de ampatament. Aceasta este ceea ce îl transformă într-un autovehicul cu totul special - și într-un talent polivalent perfect. Întotdeauna incluse la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. Profitați în plus și de sistemele standard de asistență pentru șofer sunt un adevărat tovarăș de drum.

De la microbuz la VIP-Shuttle. Modelul Caravelle 6.1

Atunci când cineva vorbește despre transportul profesional de pasageri, de obicei se gândește la Caravelle. Timp de peste 30 de ani, a rămas un reper în transportul profesional de pasageri. Competențele lui Caravelle 6.1? Confort și flexibilitate. Aptitudinile sale speciale? Servicii digitale inteligente și informații online. Și după muncă? Se transformă din când în când din shuttle în vehicul de familie. Rămâne un autovehicul multifuncțional pentru toți cei a căror viață este întotdeauna în mișcare.

Dotări standard importante

Multi-collision brake system

Siguranța ca standard. Beneficiați de un sistem de frânare inovator.

Frâna standard multi-coliziune inițiază procesul de frânare după o coliziune pentru a evita în mod ideal coliziuni ulterioare (în limitele sistemului). Frâna multi-coliziune este activată atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă întârziere, vehiculul este frânat în rafale la 10 km/h, prin care șoferul poate prelua controlul în orice moment.

Asistență la pornirea în rampă

Confortabil. Vă ajută la plecarea de pe loc în rampă.

Asistența standard la pornire în rampă împiedică vehiculul să se întoarcă neintenționat pe pante și asigură o manevrare confortabilă la pornire.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen