Meniu
Inchidere meniu

Limuzine de mari dimensiuni Volkswagen

 

Spațiu suficient, egal indiferent că este vorba despre timpul liber sau cotidianul profesional

Cu spațiul lor generos, limuzinele de mari dimensiuni de la Volkswagen Autovehicule Comerciale sunt însoțitorul optim pentru timpul liber și se pretează ideal și pentru transportul profesionist de persoane.

Formați-vă o părere despre limuzinele de mari dimensiuni

Totul rămâne în familie Modelul Caddy

În doi la cumpărături, în cinci în vacanța de vară, în șapte la ziua de naștere a copiilor: Modelul Caddy Ia viața așa cum este. Fiabil, flexibil și versatil, la fel ca predecesorii săi, acum se prezintă - la cea de-a patra generație - mai confortabil și mai economic. Ca de obicei, disponibil cu până la șapte locuri și cu două lungimi de ampatament. Aceasta este ceea ce îl transformă într-un autovehicul cu totul special - și într-un talent polivalent perfect. Întotdeauna incluse la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. Profitați în plus și de sistemele standard de asistență șofer precum frâna pentru coliziuni multiple sau sistemul supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist" cu funcție frână de urgență City.

Obiect de cult, cea mai nouă ediție. Modelul Multivan 6.1

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: Această generație de Multivan își etalează consecvent elementele forte și oferă multe elemente atractive! A fost dezvoltat un companion inovator, cu cele mai moderne sisteme Infotainment, de asistență a șoferului și de siguranță, menținând multifuncționalitatea fără compromisuri. Robustul și spațiosul Multivan 6.1: Autovehiculul multifuncțional pentru toți cei a căror viață este întotdeauna în mișcare.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen