Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Versiuni Caddy

Caddy te ajută în toate situațiile: pot funcțional ca furgon sau să îl folosești ca pe o limuzină cu 7 locuri.

 

 

 

 

Caddy Furgon

Campionul oricărei sarcini.

In fiecare zi aduce noi provocări care necesită soluții rapide și profesionale. Cu Caddy aveți un vehicul disponibil, un suport optim în aproape orice situație. Dotările standard includ un radio și o interfață de telefon mobil. De asemenea, tot în dotare standard se furnizează o frână multi-coliziune și airbag pentru șofer, pasageri, airbaguri laterale de tip cortină pentru siguranța dumneavoastră. Caddy este un profesionist în toate domeniile transportând marfa în siguranță la destinație.

Showroom

Caddy Kombi

Un profesionist în toate domeniile

Niciun alt automobil din această categorie auto nu îmbină la acest nivel atât de ridicat variabilitatea, flexibilitatea şi fiabilitatea, precum Caddy Kombi. Interiorul robust poate fi extins cu până la 7 locuri pentru persoane şi poate fi transformat rapid într-o variantă cu 2 locuri, cu spaţiu mare de transport, pentru situaţiile în care trebuie să livraţi mărfuri sau alte materiale. Chiar şi obiectele mai mici pot fi depozitate rapid şi sigur. În echiparea sa standard sunt incluse sistemul radio şi interfaţa pentru telefonie mobilă. Sistemul de frânare Multicollision Brake şi airbag-urile pentru şofer şi pasagerul din faţă, precum şi airbag-urile laterale pentru cap sunt de asemenea dotări standard, având rolul de a vă proteja.

Showroom

Caddy

Totul rămâne în familie.

Două persoane la cumpărături, cinci persoane în concediul de vară, şapte persoane la aniversarea zilei de naştere a copilului: Caddy face faţă tuturor provocărilor vieţii. Fiabil, flexibil şi versatil, la fel ca modelul predecesor, Caddy, acum la a patra generaţie, a devenit şi mai confortabil şi mai eficient. Ca de obicei, este disponibil cu până la şapte locuri şi în două versiuni de ampatament. Astfel este un autovehicul aparte, cu o polivalenţă excepţională. În echiparea sa sunt incluse în toate cazurile, de exemplu, un sistem radio şi interfaţa pentru telefonie mobilă. Profitaţi de sistemele de asistenţă incluse în echiparea standard, precum sistemul de frânare Multi Collision Brake sau asistentul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist cu sistemul 

Caddy
Caddy Alltrack