Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Versiuni Crafter

Acest Crafter este robust și de calitate superioară, astfel vă puteți ocupa de cele mai dificile sarcini. 

 

 

 

Crafter Furgon

Conceput de cei care-l conduc.

Conceput pentru performanţe ridicate. Puteţi să adaptaţi modelul Crafter Furgon astfel încât să corespundă pe deplin cerinţelor dumneavoastră, chiar dacă aveţi de transportat cele mai voluminoase mărfuri, deoarece este oferit în cinci categorii de greutate, în diferite variante de tarare și volume diferite ale spaţiului de încărcare. Datorită uşilor batante mari din spate şi a uşii culisante laterale cu lăţime mare, Crafter Furgon poate fi încărcat rapid şi confortabil. Indiferent de volumul de încărcare pentru care veţi opta: Crafter Furgon se adaptează optim cerinţelor dumneavoastră.

Showroom

Crafter Autoșasiu cu Platformă

Adaptabil pentru orice.

Cu cabină simplă sau dublă, combină perfect confortul cu funcționalitatea. Dubla cabina poate găzdui până la șapte persoane. Raportul dintre posibila sarcină utilă și manevrabilitatea este întotdeauna optim echilibrat.

Showroom

Crafter Autoșasiu

Perfect pentru cele mai variate carosări.

Cu structura de bază rezistentă şi stabilă a versiunii Crafter autoşasiu, vă aşezaţi activitatea pe o bază stabilă - cu roţi duble sau roţi Supersingle. Oferta vă va impresiona cu siguranţă şi pe dumneavoastră, cuprinzând variantele: cabină închisă simplă sau dublă, cu platformă fără acoperiş şi fără panoul din spate, sau autoşasiu simplu pentru carosări integrate. Alegeţi modelul care se potriveşte cel mai bine provocărilor activităţii dumneavoastră. Întreaga gamă de modele Crafter permite adaptarea individualizată.

Showroom