Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Versiuni T6

 Original: ''Bulli'' este partenerul ideal de peste 65 de ani pentru cele mai diverse cerințe din viața privată sau profesională.

 

 

 

Transporter Furgon

Versatilitate fără egal.

Transporter Furgon se adaptează sarcinilor cărora trebuie să le facă faţă. Spaţiul său de transport oferă un nivel mai ridicat de funcţionalitate şi versatilitate ca niciodată. Finisajele exemplare reprezintă baza unei unelte de lucru eficiente, care va face faţă cu ușurință sarcinilor impuse. Cele două variante de ampatament şi cele trei variante de acoperiş oferă un volum de încărcare de până la 9,3 m³ şi o sarcină utilă de până la 1,4 t. De asemenea, în echiparea standard a tuturor variantelor sunt incluse un sistem radio şi o interfaţă pentru telefonia mobilă, precum şi sistemul de frânare Multi Collision Brake.

Showroom

Transporter Autoșasiu

Perfect pregătită pentru orice loc de muncă.

Autoșasiul transmite puterea la dimensiuni mari: echipamente mai grele, mai multe echipamente, marfă mai mult, mai mulți muncitori. Principiul modular ce permite o potrivire perfectă în ceea ce privește încărcarea. Este disponibil cu cabină simplă și dublă. De asemenea, pentru a fi utilizat pe suprafețe nepavate șasiul este disponibil și cu suspensie off-road.

Showroom

Transporter Autoșasiu

Aveţi pe ce să construiţi.

Transporter este singurul model din segmentul său care oferă o versiune autoşasiu cu o sarcină utilă de circa 1.600 kg, pentru variate carosări. Transporter autoşasiu este disponibil în varianta cu cabină simplă şi cea cu cabină dublă. Consola opţională de pe planşa de bord oferă spaţiu special destinat comenzilor specifice carosării, inclusiv spaţiu 1-DIN.

Showroom

Transporter Kombi

Convinge în fiecare zi.

Putere de lucru pe şosele: iată care este specialitatea modelului Transporter Kombi, care oferă loc pentru până la nouă persoane, spaţiu vast de încărcare şi convinge imediat în utilizarea cotidiană. Tapiţeriile robuste şi cauciucul fonoizolant care acoperă podeaua permit curăţarea extrem de facilă. Iar accesul şi coborârea pasagerilor de pe locurile din spate se face cu uşurinţă şi confort, datorită sistemului Easy Entry.

Showroom

Caravelle

Autovehiculul perfect pentru transportul de persoane.

De peste 30 de ani, Caravelle îndeplineşte cele mai ridicate standarde în privinţa transportului de persoane şi convinge prin designul interior confortabil şi cele mai moderne sisteme de infotainment, alături de "locul de muncă" perfect pentru şofer, cu detalii gândite până în amănunt şi flexibilitate maximă. Având în vedere că modelul oferă de la 4 până la 9 locuri, veţi găsi cu siguranţă configuraţia potrivită nevoilor dumneavoastră de transport de persoane. Caravelle este autovehiculul perfect şi din punctul de vedere al eficienţei, datorită consumului său redus de combustibil.

Showroom

Multivan

Excelenţă la a şasea generaţie.

Veţi fi încântat nu doar de spaţiul generos şi de utilizarea confortabilă a spaţiului, ci şi de dotările de calitate de la interior, cu cele mai moderne sisteme de infotainment şi cu sisteme avansate de asistență a şoferului, precum şi de motoarele eficiente. Bucuraţi-vă de flexibilitatea sa maximă, asigurată de sistemul inteligent de şine: Multivan se adaptează cât ai clipi nevoilor dumneavoastră.

Showroom