Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Autoșasiu

Versiunile autoşasiu ale Autovehiculelor Comerciale Volkswagen se potrivesc perfect pentru carosări variate şi soluţii individuale.

 

 

Transporter Autoșasiu

Aveţi pe ce să construiţi.

Transporter este singurul model din segmentul său care oferă o versiune autoşasiu cu o sarcină utilă de circa 1.600 kg, pentru variate carosări. Transporter autoşasiu este disponibil în varianta cu cabină simplă şi cea cu cabină dublă. Consola opţională de pe planşa de bord oferă spaţiu special destinat comenzilor specifice carosării, inclusiv spaţiu 1-DIN.

Showroom

Crafter Autoșasiu

Perfect pentru cele mai variate carosări.

Cu structura de bază rezistentă şi stabilă a versiunii Crafter autoşasiu, vă aşezaţi activitatea pe o bază stabilă - cu roţi duble sau roţi Supersingle. Oferta vă va impresiona cu siguranţă şi pe dumneavoastră, cuprinzând variantele: cabină închisă simplă sau dublă, cu platformă fără acoperiş şi fără panoul din spate, sau autoşasiu simplu pentru carosări integrate. Alegeţi modelul care se potriveşte cel mai bine provocărilor activităţii dumneavoastră. Întreaga gamă de modele Crafter permite adaptarea individualizată.

Showroom