Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Furgon

Furgonul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale vă aduce încărcătura în siguranţă la destinaţie, fiind partener ideal pentru transportul obiectelor mari şi grele.

 

 

Caddy Furgon

Ajutor în aproape orice situaţie.

Fiecare zi aduce noi provocări care impun soluţii rapide şi profesioniste. Caddy Furgon este automobilul care vă ajută în aproape orice situaţie. În echiparea sa standard sunt incluse un sistem radio şi interfaţa pentru telefonie mobilă. Sistemul de frânare Multicollision Brake şi airbag-urile pentru şofer şi pasagerul din faţă, precum şi airbag-urile laterale pentru cap sunt de asemenea dotări standard, având rolul de a vă proteja. Caddy Furgon este un profesionist în toate domeniile şi vă duce încărcătura în siguranţă la destinaţie.

Showroom

Transporter Furgon

Versatilitate fără egal.

Transporter Furgon se adaptează sarcinilor cărora trebuie să le facă faţă. Spaţiul său de transport oferă un nivel mai ridicat de funcţionalitate şi versatilitate ca niciodată. Finisajele exemplare reprezintă baza unei unelte de lucru eficiente, care va face faţă cu ușurință sarcinilor impuse. Cele două variante de ampatament şi cele trei variante de acoperiş oferă un volum de încărcare de până la 9,3 m³ şi o sarcină utilă de până la 1,4 t. De asemenea, în echiparea standard a tuturor variantelor sunt incluse un sistem radio şi o interfaţă pentru telefonia mobilă, precum şi sistemul de frânare Multi Collision Brake.

Showroom

Crafter Furgon

Conceput de cei care-l conduc.

Conceput pentru performanţe ridicate. Puteţi să adaptaţi modelul Crafter Furgon astfel încât să corespundă pe deplin cerinţelor dumneavoastră, chiar dacă aveţi de transportat cele mai voluminoase mărfuri, deoarece este oferit în cinci categorii de greutate, în diferite variante de tarare și volume diferite ale spaţiului de încărcare. Datorită uşilor batante mari din spate şi a uşii culisante laterale cu lăţime mare, Crafter Furgon poate fi încărcat rapid şi confortabil. Indiferent de volumul de încărcare pentru care veţi opta: Crafter Furgon se adaptează optim cerinţelor dumneavoastră.

Showroom