Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Kombi

În modelele Kombi, nu doar colegii dumneavoastră îşi vor găsi locul, ci şi mărfurile şi materialele pe care le transportați.

 

 

Caddy Kombi

Un profesionist în toate domeniile.

Niciun alt automobil din această categorie auto nu îmbină la acest nivel atât de ridicat variabilitatea, flexibilitatea şi fiabilitatea, precum Caddy Kombi. Interiorul robust poate fi extins cu până la 7 locuri pentru persoane şi poate fi transformat rapid într-o variantă cu 2 locuri, cu spaţiu mare de transport, pentru situaţiile în care trebuie să livraţi mărfuri sau alte materiale. Chiar şi obiectele mai mici pot fi depozitate rapid şi sigur. În echiparea sa standard sunt incluse sistemul radio şi interfaţa pentru telefonie mobilă. Sistemul de frânare Multicollision Brake şi airbag-urile pentru şofer şi pasagerul din faţă, precum şi airbag-urile laterale pentru cap sunt de asemenea dotări standard, având rolul de a vă proteja.

Showroom

Transporter Kombi

Convinge în fiecare zi.

Putere de lucru pe şosele: iată care este specialitatea modelului Transporter Kombi, care oferă loc pentru până la nouă persoane, spaţiu vast de încărcare şi convinge imediat în utilizarea cotidiană. Tapiţeriile robuste şi cauciucul fonoizolant care acoperă podeaua permit curăţarea extrem de facilă. Iar accesul şi coborârea pasagerilor de pe locurile din spate se face cu uşurinţă şi confort, datorită sistemului Easy Entry.

Showroom