Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Limuzine mari

Cu spaţiul lor generos, limuzinele de talie mare oferite de Volkswagen Autovehicule Comerciale sunt însoţitoarele perfecte pentru timpul liber, dar şi pentru transportul de persoane în activitatea profesională.

 

 

Caddy

Totul rămâne în familie.

Două persoane la cumpărături, cinci persoane în concediul de vară, şapte persoane la aniversarea zilei de naştere a copilului: Caddy face faţă tuturor provocărilor vieţii. Fiabil, flexibil şi versatil, la fel ca modelul predecesor, Caddy, acum la a patra generaţie, a devenit şi mai confortabil şi mai eficient. Ca de obicei, este disponibil cu până la şapte locuri şi în două versiuni de ampatament. Astfel este un autovehicul aparte, cu o polivalenţă excepţională. În echiparea sa sunt incluse în toate cazurile, de exemplu, un sistem radio şi interfaţa pentru telefonie mobilă. Profitaţi de sistemele de asistenţă incluse în echiparea standard, precum sistemul de frânare Multi Collision Brake sau asistentul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist cu sistemul de frânare de urgenţă City.

Caddy
Caddy Alltrack

Multivan

Excelenţă la a şasea generaţie.

Veţi fi încântat nu doar de spaţiul generos şi de utilizarea confortabilă a spaţiului, ci şi de dotările de calitate de la interior, cu cele mai moderne sisteme de infotainment şi cu sisteme avansate de asistență a şoferului, precum şi de motoarele eficiente. Bucuraţi-vă de flexibilitatea sa maximă, asigurată de sistemul inteligent de şine: Multivan se adaptează cât ai clipi nevoilor dumneavoastră.

Showroom

Caravelle

Autovehiculul perfect pentru transportul de persoane.

De peste 30 de ani, Caravelle îndeplineşte cele mai ridicate standarde în privinţa transportului de persoane şi convinge prin designul interior confortabil şi cele mai moderne sisteme de infotainment, alături de "locul de muncă" perfect pentru şofer, cu detalii gândite până în amănunt şi flexibilitate maximă. Având în vedere că modelul oferă de la 4 până la 9 locuri, veţi găsi cu siguranţă configuraţia potrivită nevoilor dumneavoastră de transport de persoane. Caravelle este autovehiculul perfect şi din punctul de vedere al eficienţei, datorită consumului său redus de combustibil.

Showroom