Meniu
Inchidere meniu

Multivan 6.1

 

Obiect de cult, cea mai nouă ediție.

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: Această generație de Multivan își etalează consecvent elementele forte și oferă multe elemente atractive! A fost dezvoltat un companion inovator, cu cele mai moderne sisteme Infotainment, de asistență a șoferului și de siguranță, menținând multifuncționalitatea fără compromisuri. Robustul și spațiosul Multivan 6.1: Autovehiculul multifuncțional pentru toți cei a căror viață este întotdeauna în mișcare. 

Habitaclu 6.1

Viitorul dintr-o privire. Pe lângă noul „Digital Cockpit“ opțional de 26 cm (10,25 inchi), habitaclul modelului Multivan 6.1 se evidențiază prin cele mai moderne posibilități de conectare în rețea oferite în producția de serie, prin intermediul celei mai noi generații a sistemului modular Infotainment, inclusiv ecran tactil de 23 cm (9,2 inchi) din consola centrală. Suplimentar, poziția ridicată în scaun și suporturile lombare cu reglare în 4 direcții asigură cea mai comodă poziție în scaun iar numeroasele compartimente de depozitare în autovehicul permit menținerea ordinii.

Indicatoare digitale 6.1

Noua dumneavoastră centrală de comandă Panou de bord digital

Vitezometrul viitorului: La cerere, la Comfortline se poate înlocui indicatorul clasic cu un ecran de 26 cm (10,25 inchi), de înaltă rezoluție și cu autoiluminare - la Highline este montat din fabrică. Panoul de bord inovator oferă șoferului multe informații suplimentare, care depășesc cadrul vitezei și nivelul combustibilului din rezervor.

Centrala dumneavoastră Infotainment Sistem de navigație Discover Pro

Indiferent dacă doriți să efectuați apeluri telefonice, aveți nevoie de informații actuale cu privire la trafic sau pur și simplu doriți doar divertisment: Sistemul de navigație opțional, cu operare intuitivă "Discover Pro" vă oferă, de exemplu, prin intermediul comenzilor prin gesturi, acces la o gamă variată de funcții utile, acoperind astfel toate dorințele. Astfel ajungeți în siguranță la destinație și dispuneți permanent de divertisment.

Accesul dumneavoastră în lumea serviciilor online inovatoare Volkswagen We Connect1

Multivan 6.1 este echipat din fabrică cu funcțiile inovatoare online de la "We Connect"1, precum și cu noua generație a "Kitului modular Infotainment". Dacă doriți, sunteți online în timp ce conduceți. Cu "We Connect"1 vă așteptați la elemente, care fac ca fiecare deplasare să fie și mai confortabilă și mai sigură. Indiferent dacă este vorba despre informații din trafic în timp real, actualizări de hărți sau accesul fără cheie la autovehicul, prin aplicație - modelul Multivan 6.1 este conectat excelent la rețea. depășesc cadrul vitezei și nivelul combustibilului din rezervor.

Elemente de confort 6.1

Faceți-vă comod în Multivan 6.1: Echiparea de serie cuprinzătoare și sensibil extinsă, precum și echipamentele suplimentare confortabile contribuie la manevrabilitatea necomplicată la nivel de autoturism. Astfel puteți savura zi de zi condusul, complet relaxat.

Mecanismul de direcție electromecanic

Cu ușurință la destinație

Direcția electromecanică din Multivan 6.1 vă oferă asistență activă și adaptivă în aproape toate situațiile de conducere. Suplimentar, noul concept de servodirecție reprezintă baza pentru cele mai moderne sisteme de asistență a șoferului din Multivan 6.1.

Oferta de scaune

Confort ridicat în scaune

Multivan 6.1 dispune din fabrică de scaune deosebit de confortabile, cu suporturi lombare în 4 direcții, reglabile electric, disponibile opțional. Unic: Scaunele individuale disponibile în autovehicul pot fi deplasate și rotite rapid.

Interfața pentru telefon "Comfort"

Conectat excelent.

Interfața pentru telefon montată din fabrică "Comfort" vă ușurează comunicația iar smartphone-ul dumneavoastră se încarcă fără fir, în funcție de model. Mâinile dumneavoastră rămân unde trebuie: în siguranță, pe volan.

Dinamică de rulare 6.1

Motoarele foarte eficiente din Multivan 6.1 se evidențiază prin performanțe, accelerație și consum redus. Alegerea perfectă, pentru cazul în care călătoriți mult și doriți să savurați totuși dinamică de rulare la nivel ridicat.

Motoare

Accelerație ridicată, tracțiune puternică.

Multivan 6.1 este disponibil în diverse variante de motor și cutie de viteze. Cutia de viteze cu ambreiaj dublu disponibilă opțional (DSG) fără întreruperea forței este și deosebit de confortabilă și economică. Cu tracțiunea integrală disponibilă 4MOTION Multivan 6.1 rămâne în continuare autovehiculul cu cea mai bună capabilitate pentru teren accidentat din clasa sa.

Sisteme de asistență șofer 6.1

Reglarea automată a distanței ACC

Reglarea automată a distanței 2 adaptează automat viteza reglată la cea a autovehiculului care circulă în față și menține astfel distanța indicată de șofer.

Filmul referitor la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Sistemul de asistență pentru menținerea benzii

Astfel păstrați banda cu Multivan 6.1: Asistentul pentru menținerea benzii disponibil la cerere 2 3 contravirează în cazul părăsirii accidentale a benzii și avertizează simultan șoferul printr-un sunet de avertizare precum și printr-o indicație pe afișajul multifuncțional.

Filmul referitor la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Asistentul pentru vânt din lateral

Vântul poate să bată oricât de tare: asistentul pentru vânt lateral2 asistă șoferul ca parte integrantă a programului electronic de stabilizare în cazul vântului lateral puternic în rafale, prin intervenții automate de frânare asupra roților.

Filmul referitor la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Asistentul de virare la parcare "Park Assist"

Asistentul de virare la parcare2 asistă șoferul prin preluarea acționării direcției necesare parcării autovehiculului.

Filmul referitor la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Protecția flancurilor

Savurați siguranța pe toate planurile în Multivan 6.1: Protecția flancurilor2 monitorizează flancurile autovehiculului și avertizează optic și acustic în limitele posibilităților sale, în timpul apropierii de obstacole și persoane.

Filmul referitor la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Asistent de ieșire din parcare

Asistentul de ieșire din parcare2 oferă o funcție de avertizare cu privire la traficul aflat în spate, în timpul ieșirii din parcare și manevrelor. Acest lucru permite reducerea accidentelor prin aplicarea unei frânări de urgență automate în situații critice.

Filmul referitor la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Reglarea automată a fazei lungi "Light Assist"

Reglarea fazei lungi reduce automat intensitatea luminoasă, înainte să fie orbite autovehiculele aflate în față sau care se apropie din sens opus. Începând cu 60 km/h și în condiții de întuneric total, faza lungă se aprinde automat, atunci când sistemul a fost activat în prealabil.

Imaginea referitoare la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Lăsați-vă inspirat de Multivan 6.1

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen