Scaune Confort

Scaunele ergonomice cu reglare pe înălţime, pentru şofer şi pasagerul din faţă sunt prevăzute cu cotiere şi suport lombar. Opţional, suporturile lombare pot fi echipate cu un sistem electric de reglare.

Scaune individuale rotative la 360°

Pentru orientarea în sens contrar sensului de deplasare, scaunele individuale de pe cel de-al doilea rând pot fi rotite manual cu 360°, cu multă uşurinţă. Scaunele individuale pot fi rotie cu 360° în ambele direcţii.

Standard pentru Multivan Comfortline şi Highline.
Dotare disponibilă opţional contra cost pentru Multivan Trendline.
Atenţie! La comanda pentru Multivan Comfortline şi Highline , în locul banchetei cu 3 locuri ,puteţi beneficia de 2 scaune individuale care nu pot fi rotite.

Bancheta spate cu 3 locuri

În combinaţie cu tapiţeriile pentru scaune din piele "Nappa"1 şi Alcantara2 suprafaţa scaunelor beneficiază de un contur accentuat pentru o susţinere laterală mai bună.

¹ Şezut şi aplicaţii laterale din piele "Nappa".
² Tpiţerie pentru şezut şi spătare din Alcantara.
Standard Multivan Highline. Dotare opţională pentru Multivan Comfortline. Nu este disponibil pentru Multivan Trendline.

Măsuţă multifuncţională

Opţional, această măsuţă poate fi echipată cu o suprafaţă de depozitare pentru diferite accesorii de călătorie mici şi mari. Măsuţa multifuncţională, disponibilă opţional, va fi montată pe şine separate şi poate fi pliată între scaunele individuale, pentru economie de spaţiu.

Dotare disponibilă opţional contra cost pentru Multivan Comfortline şi Highline.
Nu este disponibilă pentru Multivan Trendline.

 

 

Sistemul de şine

Spaţiul pentru pasageri si portbagajul pot fi adaptate în funcţie de nevoile dumneavoastră, până la 5,8 m² (în cazul ampatamentului scurt), respectiv 6,7 m² (în cazul ampatamentului lung1), deoarece sistemul inteligent de şine permite o reglare confortabilă şi aproape continuă a banchetei spate cu 3 locuri, dar şi a scaunelor individuale. Îndepărtarea facilă a capacului şinelor permite montarea şi demontarea cu uşurinţă a banchetei cu 3 locuri şi a scaunelor individuale2

1 Doar Multivan Comfortline este disponibil cu apatament lung.
2 Standard pentru Multivan Comfortline şi Highline. Dotare disponibilă opţional contra cost pentru Multivan Trendline.

Scaun pivotant cu scaun pentru copii integrat

Acest scaun individual cu cotiere poate fi transformat rapid şi confortabil dintr-un scaun pentru adulţi cu centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte într-un scaun robust pentru copii, ce poate pivota aşa cum doriţi.

Dotare disponibilă oţional contra cost pentru Multivan Trendline, Comfortline şi Highline.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Multivan