Meniu
Inchidere meniu

Bine ai venit în sectiunea multimedia

Descoperiți o parte dintre atuurile noului Multivan: de la designul aerodinamic și noua multifuncționalitate până la caracteristici digitale și inovații de ultimă generație. Următoarele imagini prezintă echipamente opționale.

Totul are un nou început

Scaune individuale ușor detașabile, acoperiș panoramic larg din sticlă1 sau sisteme de asistență pentru șofer: noul Multivan este mai inovator ca niciodată. Cu numeroasele dotări suplimentare pentru confort, noul Multivan ridică calitățile tradiționale un nou nivel - și rămâne, fără îndoială, un Bulli.

Vehiculul devine loc de întâlnire

Noul Multivan a fost complet regândit și impresionează prin designul său aerodinamic, o nouă varietate de sisteme de propulsie cu motorul Plug-in hybrid1 și multe soluții inteligente de confort. Descoperiți în videoclip un concept de mobilitate care îndeplinește numeroase scenarii de utilizare. Noul Multivan - bun venit într-o nouă lume.

Solicită mai multe informații

Completând spațiile de mai jos vei putea primi informații detaliate despre noul model Multivan.

Te rugăm să introduci datele de contact:

Prin prezenta declar că am luat la cunoștință faptul că datele cu și fără caracter personal  furnizate de mine pot fi prelucrate de către Porsche Romania SRL conform declarației de protecție a datelor în mod automatizat . 

* Informații obligatorii

Te rugăm să completezi toate câmpurile obligatorii cu atenţie, astfel încât să putem prelucra optim solicitarea ta.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen
24px/magnifier Created with Sketch.