Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Crafter2Craftsmen – Noul Crafter în turul de vizitare al meșterilor din Europa

10.11.2016

 Noul Crafter a fost adaptat la nevoile și cerințele diferitelor grupuri de utilizatori, mai bine ca oricând. Rezultatul: un vehicul comercial mai practic, mai rentabil și mai inovator ca oricând - și, prin urmare, care poate face faţă tuturor provocărilor vieții de zi cu zi, în meseriile manuale.

Carsten Sass, Șeful departamentului de vânzări din Germania: "Am dezvoltat noul Crafter în strânsă colaborare cu grupurile sale țintă și am acordat o atenție deosebită calității. Scopul nostru acum cu Crafter2Craftsmen este de a arăta cât de sigur este noul Crafter și faptul că se încadrează perfect chiar și în activităţile celui mai neobișnuit meșter."

 Turul, numit Crafter2Craftsmen începe în Hanovra, sediul Volkswagen Commercial Vehicles. De aici, pornește către afacerea cu cafea a lui Andreas Berndt (56), din Hanovra. Acesta prăjește cafeaua de origine unică și amestecurile de cafea, acordând o atenție deosebită prelucrării. Munca lui ca maestru prăjitor îl umple de mândrie, după cum v-ați dat seama deja. El a învățat meseria în casele de preparare a cafelei din întreaga Europă. De obicei, Berndt prăjește cafeaua singur. Cu toate acestea, fiii săi Fabian (27) și Fleming (23) îi dau o mână de ajutor în afacerea de familie.

 Următoarele două opriri ale Crafter vor fi Franța și Spania. Mereu în căutarea celor mai pasionați și mai puțin ortodocși meșteri din Europa, Maroc și Islanda: fie ei creatorul de cimpoaie din Scoția, restauratorul de mori de vânt din Țările de Jos, furnizorul de flori al casei regale daneze sau un fierar care făurește topoare din Suedia - ceea ce îi unește pe fiecare dintre ei este o pasiune pentru perfecțiune. În lunile următoare, noul Crafter - care acoperă o distanță aproximativ echivalentă cu circumferința Pământului - va realiza această verificare a calității încă de la început.

O caracteristică specială a turului este că întreaga călătorie a Crafter poate fi urmărită în orice moment, prin intermediul canalelor sociale media, cum ar fi Facebook și Twitter și pe site-ul dedicat  www.crafter2craftsmen.com. Peste 42.000 km, 30 de țări dintr-un singur foc! Noul Crafter evidențiază în acest fel caracteristicile sale de vehicul de încredere pentru orice tip de meserie - cele de zi cu zi și cele neobișnuite deopotrivă.

În luna februarie, caravana va ajunge și în țara noastră.