Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Noul Transporter este "International Van of the Year".

19.11.2015

Noul Transporter generația a sasea, a fost premiat cu cel mai râvnit titlu din industria vehiculelor comerciale ușoare în cadrul unui eveniment special găzduit de Camera de Comert din Lyon.

 

Este pentru a treia oară când VW Transporter câștigă acest trofeu.

 

"Prestigiosul titlu primit pentru noua serie T reprezintă un semn important de recunoaștere a realizărilor echipei noastre, care, prin implementarea măsurilor corecte, a făcut din simbolul fabricii noastre din Hanovra cel mai bun Transporter produs vreodată", a declarat șeful diviziei de vehicule comerciale din cadrul VW, Dr. Eckhard Scholz, la primirea trofeului de la Jarlath Sweeney, președintele juriului International Van of the Year (IVOTY).

 

 

Primirea acestei distincții speciale ne bucură în această perioada dificilă și ne impulsioneză pentru a avea un start bun pentru 2016, care va aduce multe produse noi marca VW", a mai spus Dr. Scholz.