Sortiment

Originalul asigura mobilitatea.

În ceea ce privește furnizarea pe termen lung a pieselor, nu trebuie să vă faceți nicio grijă. Gama de Piese Originale Volkswagen vă oferă soluția potrivită pentru orice cerință.  

Furnizarea de Piese Originale susține procesul nostru logistic general. 410.000 de Piese Originale Volkswagen vă stau la dispoziție în mod constant. Nu permiteți niciun compromis în ceea ce privește mobilitatea dumneavoastră și profitați de sistemul nostru excelent de furnizare de piese.

Dacă o piesă necesară menținerii funcționarii autovehiculului nu se află în stoc la locația în cauză, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, o livrăm cât mai rapid posibil. Astfel vă putem asigura că Piesele Originale Volkswagen sunt mereu disponibile la timpul potrivit și la locul potrivit. Astfel, eliminăm timpii de așteptare mari și reducem la minimum perioada în care autovehiculul dumneavoastră se găsește în service.

Parbriz, geamuri

Baterie

Plăcuțe frână

Lichid frână

Discuri frână

Tempomat

Semnalizare

Filtru motorină

Aditiv răcire

Ambreiaj

Vopsea

Faruri

Filtru aer

Filtru ulei

Tobă eșapament

Filtru polen și praf

Amortizoare

Ștergătoare parbriz

Curele

Bujii

Piesele originale…

Acest website foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai bună experiență atunci când vizitați site-ul nostru.
De acord