Sortiment

Originalul asigura mobilitatea.

În ceea ce privește furnizarea pe termen lung a pieselor, nu trebuie să vă faceți nicio grijă. Gama de Piese Originale Volkswagen vă oferă soluția potrivită pentru orice cerință.  

Furnizarea de Piese Originale susține procesul nostru logistic general. 410.000 de Piese Originale Volkswagen vă stau la dispoziție în mod constant. Nu permiteți niciun compromis în ceea ce privește mobilitatea dumneavoastră și profitați de sistemul nostru excelent de furnizare de piese.

Dacă o piesă necesară menținerii funcționarii autovehiculului nu se află în stoc la locația în cauză, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, o livrăm cât mai rapid posibil. Astfel vă putem asigura că Piesele Originale Volkswagen sunt mereu disponibile la timpul potrivit și la locul potrivit. Astfel, eliminăm timpii de așteptare mari și reducem la minimum perioada în care autovehiculul dumneavoastră se găsește în service.

Parbriz, geamuri

Este clar, mai mult decât un simplu parbriz

Baterie

Complet încărcată şi cu energie de rezervă

Plăcuțe frână

Până aici şi nu mai departe.

Lichidul de frână

Sub presiune, eficient şi fiabil.

Filtru aer

Aer proaspăt, sub capotă.

Filtru ulei

Separă ceea ce este bun de ceea ce este rău.

Tobe de eşapament

Păstrând liniștea când evacuaţi presiunea

Filtru polen și praf

Piesele originale

Piesele de caroserie

Filtru motorină

Becuri

Indispensabile pentru șoferii luminați.

Bujii

Unde scânteiile sar cu adevărat

Ştergătoare

Lame ascuţite pentru curăţarea perfectă

Curele de distribuţie

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord