Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Avantajele Pieselor Originale

Ştiaţi că?

→  Bateria de acumulatori este principala sursă de energie la pornirea motorului şi, de asemenea, este componenta care înmagazinează energia produsă de alternator în timp ce conduceţi? 

→  În fiecare zi, în domeniul electronicii, se înregistrează progrese majore, şi tot mai multe sisteme destinate confortului şi controlului depind de reţeaua de alimentare cu energie electrică a autovehiculului?

→  La temperaturi reduse, performanţa bateriei de acumulatori scade semnificativ? Şi totuşi, iarna, un surplus considerabil de energie este necesar pentru pornirea motorului, funcţionarea ventilatorului şi producerea de căldură pentru interiorul autovehiculului. 

→  Cu precădere în călătoriile pe distanţe scurte se utilizează mai multă energie decât poate fi produsă de alternator? 

→  Statisticile în materie de defecţiuni, publicate de importante asociaţii automobilistice, arată că funcţionarea defectuoasă a bateriilor de acumulatori este cauza principală a problemelor pe şosele - şi nu doar în cazul automobilelor cu vechime mare? 

→  Din cauza căldurii intense şi a timpilor de staţionare mari, bateriile de acumulatori se auto-descarcă, ceea ce duce la scurtarea perioadei lor de funcţionare? 

→  Bateriile de acumulatori sunt piese consumabile? Volkswagen recomandă înlocuirea acestora după o perioadă de patru ani.

 

Bateriile Originale Volkswagen …

...  furnizează energia necesară motorului şi altor sisteme electrice, chiar şi în condiţii climatice extreme. 

...  oferă garanţia pornirii la rece pe timp de iarnă până la temperatura de -25°C şi sunt fiabile chiar şi în timpul verilor foarte calde, graţie consumului minim de apă.

...  nu necesită întreţinere. 

...  au o rată scăzută de auto-descărcare pe întreaga durată de funcţionare.

...  dispun de un indicator integrat de nivel al acidului, care permite verificarea stării de încărcare a bateriei dintr-o simplă privire.

...  sunt în fruntea clasamentelor testelor efectuate de institute de cercetare independente, într-un test al ACE Lenkrad Magazine (11/2009) câştigător fiind declarat modelul 12 V 72 Ah.

...  impun noi standarde în materie de durată de funcţionare. Având în vedere că sunt utilizate doar materiale de calitate, bateriile de acumulatori Volkswagen oferă un raport calitate / preţ bun.