Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Avantajele Pieselor Originale

Ştiaţi că?

   Pentru ca motoarele să funcţioneze corespunzător trebuie să fie alimentate cu aer curat? Particulele de mizerie uzează motorul şi reduc performanţele acestuia.

   În Germania, de exemplu, până la 7% din combustibilul Diesel convenţional conţine aditivi Biodiesel? Combustibilul Biodiesel este higroscopic, adică absoarbe umiditatea din atmosferă? Ca urmare, va creşte conţinutul de apă din combustibil şi astfel creşte şi riscul de coroziune şi de apariţie a microorganismelor în interiorul motorului. Pentru a evita acest lucru, filtrul de motorină trebuie confecționat dintr-un material hidrofob.

   Ca urmare a tehnologiilor folosite la construcţia motoarelor, filtrele trebuie să reziste la presiuni din ce în ce mai mari?

   Filtrele de combustibil au intervale de schimb regulate, ce variază atât în funcţie de modelul automobilului, cât şi de calitatea combustibilului utilizat?

 

Filtrele Originale de motorină…

... reţin atât particulele minerale, cât şi pe cele organice, pentru a proteja sistemul de injecţie împotriva deteriorării şi a asigura puterea optimă a motorului. 

... au un mediu de filtrare fin şi pot absorbi o cantitate mare de murdărie, opunând în acelaşi timp o rezistenţă mică la trecere.

... reţin chiar şi cele mai mici impurităţi cu diametre între 5 şi 15 microni, mult mai mici decât grosimea unui fir de păr (70 microni).

... sunt rezistente din punct de vedere mecanic, datorită unui tub integrat în interior, ce menţine o presiune de până la 5 bar.

... împiedică formarea cristalelor de parafină şi astfel nu se vor înfunda şi nu vor forma o peliculă de ceară în timpul iernii.

... au un interval de schimb lung.