Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Avantajele Pieselor Originale

Durabilitate

Siguranţă

Ştiaţi că?

→ Filtrele de ulei auto înlătură reziduurile rezultate în urma combustiei, calamina, cenuşa şi particulele de metal din uleiul care circulă prin motor? Dacă uleiul devine murdar, performanţele motorului vor fi reduse, iar consumul de carburant şi uzura motorului vor creşte.

 → Chiar şi cele mai mici particule de praf din ulei pot forma un fel de pastă abrazivă, care poate distruge suprafeţele diferitelor componente din motor? De asemenea, în multe cazuri, uleiul murdar deteriorează cuzineţii.

 → Deoarece uleiul circulă constant prin motor, lipsa unui nivel suficient de filtrare va determina acumularea de particule de praf, ceea ce va duce la uzura accelerată a motorului?

 → În momentul în care filtrul de ulei auto ajunge la capacitatea maximă de absorbţie, presiunea din interiorul său creşte rapid și poate duce la ruperea acestuia?

 → Cea mai familiară formă constructivă a filtrelor de ulei este cea care seamănă cu o cutie de conserve? După înlocuire, aceste tipuri de filtre sunt îndepărtate şi distruse în întregime. Totuşi, unele motoare au carcase permanente pentru filtrele de ulei. În aceste cazuri, numai cartuşele filtrante sunt înlocuite.

 → Filtrele de ulei ar trebui înlocuite la fiecare schimbare a uleiului? Dacă acest lucru nu se întâmplă, uleiul nou poate disloca depozitele de mizerie din filtrul uzat şi le va introduce în motor. 

 

Filtrele de ulei originale Volkswagen…

… îndepărtează particulele de praf din uleiul care circulă prin motor şi asigură o calitate bună a rezervei de ulei a motorului, în toate condiţiile de funcţionare. Astfel, sunt create premisele unui nivel minim de uzură a motorului.

 … graţie construcţiei robuste, oferă un grad mare de rezistenţă, chiar şi atunci când uleiul are o vâscozitate mare, cum se întâmplă în timpul pornirilor la rece sau atunci când temperatura exterioară este scăzută. 

 … carcasele rezistente la presiune şi coroziune le permit să reziste la sarcini de vârf, de până la 20 de bari. 

 … sunt echipate cu materiale de etanşare de calitate şi conectori care se potrivesc

 … dispun de reţele de filtrare proiectate pentru a face faţă motoarelor moderne. 

 … au o capacitate mare de absorbţie a impurităţilor, în ciuda rezistenţei hidraulice extrem de mici. 

 … sunt caracterizate de un nivel bun de rezistenţă la temperaturi mari şi sunt rezistente la compuşii agresivi din uleiul de motor. 

 … asigură performanţe mari şi o durată lungă de viaţă motorului, ceea ce le face să-şi merite fiecare leu.