Avantajele Pieselor Originale

Ştiaţi că?

→ Atunci când frânaţi, lichidul de frână este presurizat? Această presiune exercitată asupra lichidului de frână transmite forţa din pedală la frâne. De aceea, este important ca acest fluid să fie capabil să reziste compresiei şi să-şi păstreze această capacitate la temperaturi foarte ridicate.

→ Lichidul nu trebuie să îngheţe sau să devină vâscos la temperaturi sub zero grade, nici nu trebuie să fiarbă, la cald, sau atunci când este supus unei sarcini?

→ Lichidul de frână nu trebuie să atace garniturile sau să corodeze ţevile din metal sau cilindrii, deoarece acest lucru ar duce la formarea găurilor, prin care lichidul ar putea curge?

→ Lichidul de frână absoarbe apa din aer, prevenind astfel formarea picăturilor de apă care măresc riscul de coroziune?

→ Cu toate acestea, conţinutul de apă nu trebuie să devină excesiv, din moment ce acest lucru duce la scăderea punctului de fierbere, permiţând producerea unor bule de abur? Bulele de abur pot scădea considerabil funcţionarea sistemului de frânare, permiţând fluidului să se comprime şi astfel făcând mai dificilă creşterea presiunii. 

Lichidul de frână Original Volkswagen …

 …… oferă diferite avantaje tehnice, care au fost compilate în Standardul de calitate VW 501 14. Se recomandă folosirea de lichid de frână VW,ce respectă acest standard, pentru toate automobilele Volkswagen începând cu modelele din 2006.

 …… curge liber la temperaturi situate de la punctul de îngheţ şi până la -40°C îmbunătăţind performanţele sistemului de frânare în acest interval de temperaturi. Cu acest lichid, frâna reacționează așa cum trebuie în orice anotimp.

 …… mulţumită acestei vâscozităţi scăzute, la temperaturi reduse, 

determină reacţii mai rapide ale Programului Electronic de Stabilitate (ESP). Astfel, prin utilizarea acestui lichid, frâna VW înseamnăstabilitate semnificativ mai mare în viraje şi nivel de siguranţă crescut.

 …… are un punct de fierbere mai mare cu 10°C decât orice lichidl de frână clasic (DOT 4*). Se asigură astfel o siguranţă operaţională mai mare, cu un conţinut de apă mai mare, şi în condiţii de sarcină termică mărită.

 …… poate fi utilizat fără probleme, chiar şi pentru modelele mai vechi, care vor beneficia şi ele de avantajele sale.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai bună experiență atunci când vizitați site-ul nostru.
De acord