Avantajele Pieselor Originale

Ştiaţi că?

→  Un parbriz trebuie să ofere mereu vizibilitate impecabilă? La urma urmei, siguranţa în trafic este posibilă doar pentru cei care pot vedea tot.

→  În combinaţie cu adezivul puternic, cu care este fixat, parbrizul este o componentă activă, purtătoare de sarcini, care face parte din caroseria automobilului? Conform Auto Club Europa (ACE), parbrizul furnizează până la 30% din rigiditatea caroseriei unui automobil.  

→  Stabilitatea sa este redusă drastic de ciobirile datorate pietrelor?

→  Chiar şi cele mai mici găuri, zgârieturi sau fisuri pot deteriora structura complexă a parbrizului, ceea ce duce la pierderea eficienţei airbagurilor?

→  La deschidere, airbagul frontal al pasagerului din faţă este susţinut în partea din spate de interiorul parbrizului, care în aceste condiţii trebuie să fie capabil să reziste la o astfel de sarcină? 

→  Cu timpul apar multe zgârieturi fine, din cauza prafului, nisipului, a racletelor pentru gheaţă, etc? Aceste zgârieturi pot reflecta lumina provenită de la traficul din sens opus sau de la soare, atunci când acesta este într-o poziţie joasă pe cer, provocând reflexii periculoase pentru şofer. 

→  La aproximativ 80.000 de kilometri, parbrizele sunt, de cele mai multe ori, într-o stare atât de avansată de uzură, încât trebuie înlocuite din consideraţie pentru siguranţa traficului?

 

Parbrizele Originale Volkswagen…

...  sunt proiectate conform specificaţiilor producătorului, ţinându-se cont de cerinţele întregii game de modele, în aşa fel încât să poată fi păstrat efectul de stabilitate în structura automobilului.

...  asigură restaurarea completă a siguranţei operaţionale şi funcţionale iniţiale, după reparaţie.

...  permit reparaţii şi instalări rapide, sigure şi mai economice, deoarece se potrivesc perfect.

...  asigură protecţie UV eficientă.

...  oferă o călătorie confortabilă, graţie proprietăţilor excelente de antifonare. 

...  sunt disponibile într-o gamă variată de nuanţe şi nuanţe în degrade.

Piesele originale…

... sunt proiectate odată cu automobilul şi se potrivesc perfect fiecărui model.

... respectă cele mai recente standarde tehnice. Acestea ţin pasul cu procesul de fabricaţie al automobilelor de serie.

... sunt fiabile şi au o calitate ridicată.

... sunt compatibile cu toate materialele folosite. Astfel, nu se deteriorează vopseaua sau obiectele din plastic sau cauciuc, iar metalele nu se corodează.

... se potrivesc perfect şi astfel asigură timpi de reparaţie reduşi.

... menţin valoarea automobilului.

... au o durată de utilizare foarte mare. Acestea oferă un raport calitate-preţ foarte bun, dacă raportăm costurile totale de întreţinere la durata de viaţă a automobilului.

Descopera gama de piese originale

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord