Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Informații tehnice

Informații tehnice

Literatura

În literatura de reparație sunt indicate etapele pentru efectuarea lucrărilor și sunt prezentate planurile electrice cu indicarea legăturilor și a conexiunilor electrice. Pentru lucrările respective sunt indicate sculele și dispozitivele corespunzătoare.

Literatura este pusă la dispoziția dumneavoastră de către Volkswagen AG, prin Internet, portalul erWin (Reparații electronice și informații atelier). Puteți comanda astfel, într-o modalitate comodă și la un preț avantajos, exact acea parte de literatură care vă este necesară pentru un anumit autovehicul.

Scule

În literatura de reparație sunt indicate prin codul aferent sculele și dispozitivele necesare în fiecare dintre etapele de lucru. Descrierile detaliate referitoare la fiecare dintre scule se găsesc cu ajutorul codului respectiv, prin erWin, la "workshop equipment".

Puteți comanda sculele, pe baza codurilor, direct la furnizor (MATRA) sau prin Porsche România.

Școlarizare

Programul de școlarizare
Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor Volkswagen impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților. Porsche România organizează în acest scop, în mod continuu, seminare.
Școlarizările se efectuează contra cost și se comandă pe baza formularelor specifice:

Formular comanda scolarizare

Formular prezentare scolarizare tehnica

Asistență online

Cu ajutorul GeKo - VW și al SVM -VW puteți efectua conectarea on-line a aparatului dumneavoastră de diagnoză VAS 5052 la serverul central al Volkswagen AG și puteți extinde astfel capacitatea de lucru a aparatului dumneavoastră de diagnoza.

 

Ce anume reprezintă GeKo VW?

GeKo (protecție securitate și protecție componente) este o funcție care poate fi utilizată prin conectarea on-line, cu ajutorul testerului de diagnoza VAS 5052 și care face posibilă adaptarea componentelor sistemului de imobilizare (de ex. tabloul de instrumente, calculatorul motor), a cheilor și a sistemului de protecție a componentelor (instalație climatizare, sistem navigație, etc) la autovehicul.

Ce anume reprezintă SVM- VW?

SVM (Software Versionsmanagement) este o altă funcție care poate fi activată prin conectarea on-line cu ajutorul testerului VAS 5052. Prin această funcție se asigură programarea corespunzătoare a calculatorului, precum și montarea corectă a calculatoarelor. Funcția oferă de asemenea asistare la implementarea codurilor de calculatoare.

Cum puteți utiliza funcțiile GeKo- VW / SVM-VW?

Trebuie să dispuneți de un aparat de diagnoză VAS 5052. Informații mai detaliate și indicații privind modalitatea de a face comandă se găsesc în erWin, în secțiunea Workshop Equipment. Pentru conectarea on-line, trebuie îndeplinite anumite premise tehnice. De asemenea, aveți nevoie de o parolă de acces. Accesul se realizează pe linii private.

Consilierea reparației

Pentru a primi informații sau o consiliere cu caracter tehnic referitoare la reclamații, puteți trimite întrebarea contra cost, la numărul de fax: 0212032922. (prețul prevăzut pentru o solicitare este de 20 Euro plus TVA). Pentru a vă putea oferi un răspuns profesionist, avem nevoie de datele exacte referitoare la autovehicul și la problema în cauză, respectiv referitoare la reclamație. Formulările incomplete nu se iau in considerare. Veți primi răspunsul nostru telefonic sau în scris.

 

Formular de asistenta tehnica

Doriți să deveniți service autorizat Volkswagen?

Așteptăm cererea dumneavoastră la adresa:

PORSCHE ROMANIA SRL

Bulevardul Pipera Nr. 2,

Clădirea ''Porsche''

077190 Voluntari, Județ Ilfov

Departament Vânzări Service, Piese de schimb și Accesorii

Persoana de contact Dl. Dumitru Bolba, dumitru.bolba(kwfat)porsche(kwfdot)ro

Acceseaza lista persoanelor de contact