Meniu
Inchidere meniu

ServicePlus Volkswagen Autovehicule Comerciale

Ca partener ServicePlus tratăm cu seriozitate nevoile tale specifice domeniului tău de activitate și ne adaptăm serviciile în funcție de acestea. Este esențială legătura directă de care ne bucurăm în relația noastră pentru o desfășurare eficientă a activității.

Atunci când succesul afacerii tale depinde de mobilitate, vizita la service devine un factor important. Timpul petrecut în service poate crea probleme afacerii. Nu poți transporta bunuri, materiale sau persoane, lucru ce duce la blocarea activității. În consecință este foarte important să beneficiezi de susținere. Pentru ca tu și angajații tăi să puteți rămâne mobili și afacerea să continue să fie profitabilă.

 

Păstrează mobilitatea afacerii tale

ServicePlus îți oferă multe avantaje personalizate afacerii tale: specialiștii noștri sunt disponibili 24/7 și au cunoștințele tehnice necesare, răspunzând imediat nevoilor tale. O echipă de experți este disponibilă pentru a oferi ajutor direct în locul în care te afli, fie că ai nevoie de o reparație sau de automobil la schimb.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen