Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Transporter 6.1

Transporter 6.1

Legenda continuă. Putem face ceva perfect și mai perfect? Această nouă generație păstrează toate atuurile deja dovedite de la modelul anterior și vine cu multe alte inovații care îl evidențiază! Sistemele infotainment de ultimă generație, asistență și sisteme de asistență pentru șoferi care se adaptează permanent la trafic si modul de conducere al șoferului, menținând în același timp o multifuncționalitate fără compromisuri. Transporter 6.1 este robust și spațios: vehiculul versatil pentru cei care vor să facă o treabă bună în fiecare zi.

Lasă-te inspirat 

Start Video

Highlights 6.1

                Noutăți 6.1

 Standard redefinit.

  • Lumini puternice H7 
  • Grilă într-un design nou
  • Spoiler frontal în design nou
  • Jante din aliaj ușor
  • Capace de scaune noi, durabile și întunecate
  • Cockpit modernizat
  • Extinderea spațiului de încărcarea până la 3,30 m 
  • luminarea LED-ului în cabină și în compartimentul de încărcare / pasager
  • Sisteme noi de asistență pentru șoferi
  • Noi sisteme de infotainment

Interior 6.1 În plus față de noul ,,Cockpit Digital", Transporter 6.1 strălucește cu detalii precum caracteristica de încărcare sub sarcină lungă, închiderea opțională a compartimentului pentru încărcături care permite scoaterea compartimentului de încărcare din cabină sau compartimentul de închidere sub scaunul dublu al pasagerului, opțional. În plus, Transporter 6.1 convinge cu posibilități de ultimă generație de rețea serială cu cea mai recentă generație a sistemului infotainment. În plus, la o poziție înălțată a scaunelor pentru un grad ridicat de prezentare generală și numeroase rafturi asigurați ordinea în vehicul.

Display digital 6.1

 Instrumentul "Premium"

Noul dvs. centru de control.

Pe lângă cele două instrumente rotative pentru afișarea vitezei și vitezei digitale, afișajul digital opțional al afișajului multifuncțional oferă informații importante despre ruta parcursă în prezent, despre timpul de călătorie și despre datele de consum. Afișajul multifuncțional include și detectarea oboselii. De îndată ce șoferul înregistrează o abatere de la comportamentul normal al direcției, șoferul este sfătuit să facă o pauză prin semnalele optice și acustice

Sistemul de navigație Discover Media

Centrul dvs. de infotainment.

 

Indiferent dacă doriți să vorbiți la telefon, aveți nevoie de informații actualizate despre trafic sau doriți doar divertisment, sistemul de navigație "Discover Media" opțional și intuitiv oferind acces la o gamă largă de funcții utile și nu lasă nimic a fi dorită. Acest lucru vă va ajuta să ajungeți acolo și veți fi mereu distrați.

Volkswagen We Connect

Accesul la lumea serviciilor online inovatoare.

Transporter 6.1 este echipat în mod standard cu funcțiile on-line inovatoare ale "We Connect" 2, precum și cu cea mai recentă generație a sistemului modular Infotainment Modular. La cerere, dvs. și angajații dvs. veți fi conectați online atunci când conduceți. Cu "Conectați-vă" vă puteți aștepta la momente deosebite care fac fiecare călătorie mai confortabilă și mai sigură. Fie că aveți informații privind traficul în timp real, fie notificarea online a zonei dvs., Transporter 6.1 este în mod optim conectat în rețea.

Confort 6.1 Faceți-vă confortabil în Transporter 6.1: Echiparea standard extins, precum și accesorii extraordinare, contribuie la manevrarea simplă. Astfel vă puteți bucura de fiecare zi lucrătoare din spatele volanului complet relaxat.

Direcție electromecanică
Scaune
Interfață telefon mobil "Comfort"

Conduceți cu usurință spre destinatie.

Direcția electromecanică din Transporter 6.1 vă oferă asistență activă și adaptivă în aproape toate situațiile de conducere și formează baza celor mai moderne sisteme de asistență a șoferului din Transporter 6.1.

Confort sporit pentru scaune.

 

Transporter 6.1 are un loc optimizat, ergonomic al șoferului, cu volan ajustabil fără trepte. Unic: compartimentul de blocare de la banca opțională pentru pasagerul din față oferă o protecție suplimentară pentru obiectele de valoare.

Bine conectat.

 

Interfața opțională "Comfort" pentru telefonul mobil face comunicarea mai ușoară, iar telefonul smartphone se va încărca fără fir, în funcție de model. Țineți mâinile în locul în care aparțin: în siguranță pe volan.

Experiența la volan 6.1 Tehnologia extrem de eficientă a motorului din Transporter 6.1 este caracterizată de performanță, putere de tracțiune și economie. Alegerea perfectă dacă călătoriți foarte mult și încă doriți să vă bucurați de experiența de conducere la un nivel înalt.

Putere mare, tracțiune puternică.

Transporter 6.1 este disponibil cu diverse variante de motorizare și transmisie. DSG este, de asemenea, deosebit de confortabil și economic. Datorită tracțiunii integrale 4MOTION, Multivan 6.1 rămâne cel mai off-road vehicul din clasa sa. Puterea gamei de motoare Euro-6d-TEMP, va fi între 90 și 199 CP.

Sisteme de asistență 6.1

Control automat al distantei ACC

Controlul automat al distanței2 adaptează viteza la cea a vehiculului din față, menținând în același timp distanța setată de șofer.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter. 

Start Video
Asistent părăsire neintenționată drum

Sistemul de avertizare2 3 opțional de părăsire a benzii de rulare neintenționată avertizează șoferul cu un ton de avertizare și un mesaj pe afișajul multifuncțional.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter. 

Start Video
Asistent la parcare "Park Assist" "Park Assist"

Asistentul de parcare2 ajută conducătorul auto prin preluarea mișcărilor de direcție pentru parcarea vehiculului.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter.

Start Video
Asistență perimetrală

Bucurați-vă de siguranță în Multivan 6.1: sistemtul2 monitorizează partea laterală a vehiculului și avertizează optic și acustic în măsura în care este posibil să acroșați obiecte sau persoane.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter.

Start Video
Asistență la ieșirea din parcare

Sistemul2 oferă o funcție de avertizare împotriva traficului atunci când doriți sa ieșiți din parcare cu spatele. Acest lucru permite reducerea accidentelor prin utilizarea unei frâne de siguranță automate în situații critice.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter.

Start Video
Asistență lumini de drum "Light Assist"

Sistemul de control oprește automat faza lunga în cazul în care detectează vehicule care se deplasează din sens opus. Noaptea, de la 60 km/h, faza lungă se adaptează automat, evitând astfel orbirea conducătorului mașinii din față.

Imaginea exemplifică funcționarea sistemului de asistentă la modelul Crafter.

1 În limitele sistemului.

2 Pentru a utiliza serviciile Conectați-vă, clientul are nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă conectați la Conectarea cu numele de utilizator și parola. În plus, trebuie încheiat un contract separat cu firma We Connect sau We Connect Plus cu firma Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus, vehiculul a fost predat clientului pentru o perioadă de timp

3 Conducătorul auto trebuie să fie întotdeauna gata să deplaseze sistemul de asistență și să nu fie scutit de responsabilitatea sa de a conduce vehiculul în mod judicios.