Inchidere meniu

Transporter 6.1

 

Preţ de la (incl. TVA)
29.025,-
Preţ de la (excl. TVA)
24.391,-
puterea motorului (kW)
66 - 146
kW
puterea motorului (PS)
90 - 199
CP

Transportă orice

Acum 70 de ani a reprezentat soluția la problemele de transport. Astăzi, Transporter 6.1 autofurgon este mai performant decât oricând. Prin înălțimea apreciabilă a compartimentului de marfă, spațiului suficient și sistemelor moderne de asistență a șoferului, se asigură că ajungeți împreună cu echipa și materialele la timp, zi de zi, la muncă.

Deosebit de impresionant

Habitaclu 6.1

Rămâneți relaxat în zilele tensionate

În fiecare zi vă asigurați că ajung la destinație întreaga dumneavoastră echipă și multe materiale Din acest motiv, Transporter 6.1 se asigură că și dumneavoastră vă merge bine. Postul de conducere ergonomic, volanul și scaunul reglabil liniar, tapițeria confort rezistentă precum și planșa de bord reconfigurată vă permit să conduceți cât mai comod. Datorită vizibilității excepționale de jur-împrejur aveți o vedere de ansamblu mai bună în orașele aglomerate sau pe șantierele fără vizibilitate. Iar în poziția de parcare se transformă pur și simplu în biroul dumneavoastră mobil.

Tehnologie 6.1

Totul sub control

Mai inteligent spre comandă: Cu We Connect1 primiți întotdeauna toate informațiile necesare - profesional și privat. Cu panoul de bord Premium aveți o imagine generală. Iar datorită sistemului de navigație "Discover Media" ajungeți sigur la destinație.

Aflați mai multe

Elemente de confort 6.1

Faceți-vă viața comodă

Echiparea de serie cuprinzătoare și extinsă semnificativ precum și dotările suplimentare pentru confort contribuie la manevrabilitatea fără probleme. Astfel puteți savura în fiecare zi de lucru condusul , complet relaxat.

Dinamică de rulare 6.1

Nu cedează la sarcini grele

Tehnologia BlueMotion modernă din Transporter 6.1 se evidențiază prin performanță, putere de accelerare și economie de combustibil. Suplimentar, tracțiunea integrală 4MOTION opțională și blocarea mecanică 100% a diferențialului pentru puntea spate asigură îndeplinirea aproape a fiecărei comenzi. Datorită cutiei de viteze cu ambreiaj dublu DSG chiar și fără întreruperea forței.

Sisteme de asistență șofer 6.1

Mai relaxat la drum în fiecare zi

Cine se deplasează mult, trebuie să facă față la nenumărate situații de trafic și meteo. Bine că nu sunteți singurul care se ocupă de acestea în Transporter 6.1.

Aflați mai multe

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen