Tehnologie 6.1

Totul sub control

Mai inteligent spre comandă: Cu We Connect1 primiți întotdeauna toate informațiile necesare - profesional și privat. Cu panoul de bord Premium aveți o imagine generală. Iar datorită sistemului de navigație "Discover Media" ajungeți sigur la destinație.

Panou de bord "Premium"

În postul de conducere revizuit aveți o imagine generală. Pe lângă două ceasuri clasice pentru viteză și turație, afișajul digital opțional al afișajului multifuncțional furnizează informații importante cu privire la traseul parcurs momentan, durata de deplasare și informații despre consum. Afișajul multifuncțional conține de asemenea un sistem de recunoaștere a oboselii2. Deîndată ce acesta înregistrează la șofer o abatere de la comportamentul normal de conducere, se recomandă șoferului o pauză, prin semnale optice și acustice.

Sistem de navigație "Discover Media"

Atunci când se adună programările, nu rămâne timp de ocoluri. Cu sistemul de navigație "Discover Media"ajungeți la destinație și fără ocolișuri și puteți asculta în același timp muzica dumneavoastră preferată. La calitate perfectă, bineînțeles. 

  • Display color TFT de 20,3 cm (8 inchi) cu ecran tactil și senzori de proximitate 
  • Patru difuzoare cu putere 4 x 20 Watt 
  • navigație hibridă, o serie de opțiuni de hărți precum și actualizări gratuite a hărților prin Internet 
  • Memorie pentru media 32 GB 
  • două interfețe externe USB precum și o interfață Bluetooth 
  • comandă vocală hibridă și radio prin Internet
  • suportă wireless App-Connect, We Connect1 și We Connect Plus1

Volkswagen We Connect1

Modelul Transporter 6.1 este echipat cu funcțiile inovatoare online de la "We Connect"1 precum și cu ultima generație a "Kitului Infotainment modular". Dacă doriți, sunteți online în timp ce conduceți. Cu "We Connect"1 vă așteptați la elemente, care fac ca fiecare deplasare să fie și mai confortabilă și mai sigură. Indiferent că este vorba despre informații din trafic în timp real sau notificarea de zonă online - Transporter 6.1 este conectat în rețea în modul cel mai eficient.

Pentru utilizarea serviciilor We Connect aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola la We Connect. Suplimentar, este necesară încheierea online a unui contract separat We Connect respectiv We Connect Plus cu Volkswagen AG. În cazul We Connect Plus aveți timp 90 de zile de la preluarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa portal.volkswagen-we.com și a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită.

În cadrul limitelor sistemului.

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Vă mulțumim pentru înțelegere

Închide
Inchidere meniu

Transporter 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen