Tracţiunea integrală 4MOTION 

În cazul tracţiunii integrale 4MOTION, disponibilă opţional, sistemul de tracţiune este cuplat la cea mai nouă generaţie de cutii de viteze. Avantajele constau în greutatea redusă şi îmbunătăţirea comportamentului şi dinamicii la rulare. 

Tracţiunea integrală 4MOTION cu DSG 

Caravelle este unicul autovehicul din clasa să cu tracţiune integrală 4MOTION, disponibilă opţional, în combinaţie cu cutia de viteze cu dublu ambreiaj  şi 7 trepte de viteze, de asemenea opţională. Combinaţia este disponibilă la motoare de 110 kW / 150 CP şi 150 kW / 204 CP. Astfel, în zonele de munte vă puteţi bucura de un nivel deosebit de ridicat de confort la rulare, datorită schimbării complet automate a treptelor de viteză. 

Diferenţial blocabil mecanic 

În combinaţie cu tracţiunea integrală 4MOTION opţională, este disponibil şi un diferenţial blocabil mecanic pentru puntea spate.Acesta facilitează pornirea de pe loc în condiţii grele, de exemplu pe teren accidentat.

Asistent la coborârea în pantă 

Sistemul opţional1 asigură reglarea turaţiilor motorului şi, atunci când este necesar, intervine prin frânare pentru o coborâre controlată şi în siguranţă a pantelor. Fără intervenţia şoferului, viteză este menţinută constantă, uşurând astfel sarcinile şoferului.

1 Doar în combinație cu tracțiunea integrală 4MOTION. Dotare disponibilă opţional contra cost.

Închide
Transporter Autoșasiu

Transporter Autoșasiu

Acest website foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai bună experiență atunci când vizitați site-ul nostru.
De acord