Motoare TDI

Fiecare motor vă asigură un consum de carburant deosebit de redus, fără a diminua plăcerea de a conduce. Motorul 2,0 l TDI ce dezvoltă o putere de 150 kW/204 CP este deosebit de puternic şi economic.

Motoare TSI

Cine preferă un motor pe benzină, poate alege între 2,0 l TSI cu o putere de 110 kW şi 2,0 l TSI cu o putere de 150 kW. Ambele motorizări dispun de injecţie directă şi supraalimentare.

Tehnologia BlueMotion 

Modelele Volkswagen cu tehnologie BlueMotion urmează principiul "Think Blue". De aceea, fiecare motor Euro 6 nou este echipat standard cu un sistem Start-Stop, o funcţie de recuperare a energiei de frânare, un asistent la pornirea în rampă şi cauciucuri cu rezistenţă  redusă la rulare. 

Sistemul Start-Stop 

La scoaterea din viteză şi eliberarea ambreiajului, motorul este oprit automat, de exemplu la lumina roşie a semaforului. Pentru a reporni motorul, este suficient să apăsaţi pedala de ambreiaj. 

Recuperare energiei de frânare 

Încărcarea bateriei autovehiculului în timpul fazei de accelerare şi de frânare reduce sarcina asupra motorului şi ,astfel, consumul de carburant. 

Cauciucuri cu rezistenţă redusă la rulare 

Noul Caravelle este echipat cu cauciucuri cu rezistenţă redusă la rulare. Rezistenţa redusă la rulare duce la reducerea consumului de carburant şi implicit a emisiilor de CO.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Transporter Kombi