Radio "Composition Audio"

Conţine display monocrom TFT, 2 difuzoare a câte 20 watt fiecare, un slot pentru card SD, o interfaţă AUX-IN, port USB şi conexiune Bluetooth pentru telefonul mobil.

Radio "Composition Colour"

Conţine displaz touch screen color TFT, de 12.7 cm (5 inch), un cititor de CD, compatibil MP3 şi WMA, 4 difuzoare a câte 20 watt fiecare, un slot pentru card SD, o interfaţă AUX-IN şi tuner PhaseDiversity pentru recepţie optimă. Pentru telefonul mobil este disponibilă conexiunea Bluetooth.

Dotare disponibilă opţional contra cost.

Radio "Composition Media"

Conţine display touch screen color TFT, de 16.5 cm (6.33 inch), cu senzor de proximitate, un cititor de CD, compatibil MP3 şi WMA, 4 difuzoare a câte 20 watt fiecare, un slot pentru card SD, o interfaţă AUX-IN, tuner PhaseDiversity pentru recepţie optimă, port USB şi conexiune Bluetooth pentru telefonul mobil.

Dotare disponibilă opţional contra cost.

Sistem de navigaţie  "Discover Media"

Conţine toate funcţiile radioului  "Composition Media" şi în plus, un al doilea slot pentru card SD integrat, care este compatibil cu un card SD cu hărţi. Actualizarea hărţilor instalate, pentru Europa, se poate face gratuit, cu aplicaţia Volkswagen MapCare, de pe pagina de internet Volkswagen. 

Dotare disponibilă opţional contra cost.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Transporter Kombi