Sistemul de stocare

Transportatorul este proiectat în mod constant pentru a vă convinge în utilizarea zilnică. Pentru organizarea perfectă a unei zile lungi de lucru, cabina şoferului oferă numeroase posibilități de depozitare. Aranjamentul inteligent al diferitelor rafturi, compartimente și suporturi face ca interiorul să fie un loc de muncă unde totul este în ordine perfectă. Produsele sunt depozitate în siguranță în torpedoul blocabili, documentele sunt aranjate în cutia centrală mare de depozitare DIN A4, ochelarii sunt ușor accesibili în compartimepntul special pentru ochelari. Există, de asemenea, şi un nou compartiment pentru pahare şi rafturi pentru sticle.

Spaţiu de depozitare în banchetă

Suprafaţa de aşezare a banchetei de 2 locuri este rabatabilă şi ascunde un spaţiu generos de depozitae, care poate fi folosit pentru unelte, de exemplu.

Banchetă de 2 locuri cu spaţiu pentru depozitare

O banchetă de 2 locuri poate fi comandată contra cost în locul scaunului individual din cabina şoferului. La cerere, spătarul scaunului poate fi dotat cu un spaţiu suplimentar de depozitare, cu două suporturi pentru pahare integrate şi un suport pentru instrumente de scris.

DOtare disponibilă opţional contra cost.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Transporter Autoșasiu Platformă

Transporter Autoșasiu cu Platformă