Încărcați acasă: cu propria stație de încărcare la domiciliu sau la priză

Încărcare de la priza de uz casnic

Vă puteți încărca autovehiculul de la priză. Tot ce aveți nevoie în acest scop este un cablu opțional de încărcare de la rețea. Acesta vă permite încărcarea la orice priză de uz casnic, denumită și priză Schuko.

Introduceți pur și simplu cablul de încărcare în priză și ștecărul de încărcare în autovehiculul dumneavoastră - și procesul de încărcare începe. Însă procesul de încărcare de la o priză de uz casnic nu este recomandată drept soluție permanentă. Căci pe lângă o durată de încărcare semnificativ mai lungă, numeroase cabluri din gospodăriile germane nu sunt proiectate pentru astfel de solicitări permanente intense. Încărcarea la prize de uz casnic instalate corespunzător și complet funcționale este posibilă pentru cazuri urgente, însă nu reprezintă în orice caz o soluție permanentă - ca soluție permanentă se recomandă o suprafața de comandă funcții instalată profesional cu capacități de încărcare superioare.

Încărcare prin stație de încărcare la domiciliu

Dacă aveți propria casă cu garaj sau carport, cel mai simplu este să vă instalați o stație de încărcare la domiciliu opțională. Procedura de încărcare este la fel de simplă, dar mult mai confortabilă și mai rapidă decât de la priza de uz casnic: Pur și simplu luați ștecărul, îl conectați, încărcați, îl deconectați - gata. Energia este preluată bineînțeles din rețeaua casei și facturată ca de obicei de către furnizorul tău de curent. Mai comod și mai rapid, așa cum vă doriți.

Dacă nu aveți propria casă, ci sunteți chiriaș sau locuiți în cadrul unei asociații de proprietari și parcați pe strada din fața casei, la început încărcarea poate părea mai dificilă, căci o infrastructură publică de încărcare nu există încă în toate cartierele de locuințe.

Locuiți în cadrul unei asociații de proprietari cu garaj propriu? Atunci mai aveți nevoie pe moment de acordul majorității asociaților, pentru a putea instala o stație de încărcare la domiciliu. Însă și aici, schimbarea se face simțită. În prezent legiuitorul verifică situația juridică, pentru a putea demara modificări, care să vă ușureze folosirea avantajelor posibilităților de încărcare în spațiile comune.

Modelul ID. Charger: încărcați acasă cu propria stație de încărcare la domiciliu

Cu o stație de încărcare la domiciliu modernă, precum ID. Charger, vă puteți încărca autovehiculul electric simplu și relaxat acasă. În plus, modelele interconectate ID. Charger Connect și Pro oferă funcții inteligente de management al încărcării, pe care le puteți controla, configura și administra prin aplicația We Charge1 de la distanță. MOON vă asistă la intrarea în lumea mobilității electrice și oferă o gamă largă de diferite stații de încărcare la domiciliu.

Descoperiți stațiile de încărcare la domiciliu de la MOON

 

 

Tarifele de încărcare, cardul de încărcare, precum și modelele ID. Charger sunt o ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, incl. 20% TVA, NoVA ținând cont de reducerile și suplimentele NoVA conf. § 6 NoVAG și taxele de transport. Pentru o mai bună lizibilitate a textelor, am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor cu caracter personal. Aceasta nu implică în niciun caz o discriminare a celuilalt sex. Vă mulțumim pentru înțelegere. Valorile de consum și emisii indicate au fost determinate conform procedurii de măsurare prevăzute prin lege. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP a înlocuit noul ciclu european de conducere (NEFZ). Ca urmare a condițiilor de verificare realiste, valorile pentru consum de combustibil și emisii de CO₂ măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate conform NEDC. Consumul și emisiile de CO2 ale unui autovehicul nu variază numai în funcție de utilizarea mai eficientă a combustibilului de către autovehicul, ci sunt influențate și de stilul de conducere și de alți factori în afară de cei tehnici. În special ca urmare a echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope mai late, instalație de climatizare, suport portbagaj de acoperiș etc.) parametri relevanți ai autovehiculului, ca de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica se modifică și astfel pot rezulta valori de consum și emisii de CO₂ diferite. Taxa pe consumul standard de carburant (NoVA), precum și remunerațiile se calculează conform valorilor indicate în omologarea de tip CE. Valoarea de emisii de CO₂ relevantă pentru autovehicule testate confort WLTP este valoarea WLTP combinată a emisiilor de CO₂ în g/km, pentru autovehicule electrice hibride cu alimentare externă, valoarea WLTP combinată ponderată a emisiilor de CO₂ în g/km. Mai multe informații găsiți la adresa www.vw-nutzfahrzeuge.at/wltp sau la un dealer autorizat.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Soluții de încărcare

Descoperiți cele mai bune și mai sustenabile posibilități de a integra încărcarea autovehiculului dumneavoastră electric în viața cotidiană.

Descoperiți cele mai bune și mai sustenabile posibilități de a integra încărcarea autovehiculului dumneavoastră electric în viața cotidiană.

Soluții de încărcare

Descoperiți cele mai bune și mai sustenabile posibilități de a integra încărcarea autovehiculului dumneavoastră electric în viața cotidiană.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen