Meniu
Inchidere meniu

Caddy. Pregătit pentru tot ceea ce urmează

Am refăcut complet modelul Caddy. Pe lângă un design nou și interesant, cele mai noi sisteme de asistență pentru șoferi, instrumente de bord digitale de înaltă calitate și infotainment inovator (Innovision Cockpit), inclusiv servicii online mobile, pe toate le vei regăsi în noul model. Desigur, Caddy va continua să fie fiabil, flexibil și potrivit pentru utilizarea de zi cu zi - iar acum și mai bine pregătit pentru ceea ce presupune viața ta. 

Variante de echipare

Atunci când schimbarea devine progres

Interior

Intuitiv de utilizat

Interiorul modelului Caddy a fost complet reproiectat și amplu digitalizat. Pentru prima dată, mini-camperul va fi disponibil cu un instrument digital opțional: cabina de pilotaj digitală. Cabina de pilotaj și infotainment formează un peisaj digital de ultimă generație (Innovision Cockpit). De asemenea, au fost digitalizate numeroase alte elemente de control: acestea includ un modul de butoane pentru funcțiile luminoase și vizuale, un volan multifuncțional și butoane de acces direct pentru diferite funcții din meniu. În plus, Caddy  impresionează prin ventilația activă a habitaclului, scaunele confortabile ergoComfort și un nou concept de scaune: scaunele din al doilea rând pot fi îndepărtate rapid și ușor - astfel încât să aveți și mai mult spațiu pentru a depozitare.

Afișaje digitale

Totul la vedere

Digital Cockpit (Instrumentele de bord digitale) este clar și bogat în contrast și are o diagonală a ecranului de 25,4 cm. Șoferul poate alege între două configurații diferite de ecran. Acest lucru se face folosind butonul View din noul volan multifuncțional. În prima configurație, contorul de turații și vitezometrul sunt afișate interactiv în instrumente rotunde; un nivel selectabil individual este afișat în mijlocul ecranului - cum ar fi agenda telefonică a smartphone-ului. Instrumentele de bord digitale se combină cu sistemul opțional de infotainment ca o extensie obținând astfel și alte funcții.

Confort

Design caracteristic

În ceea ce privește tehnologia și echipamentul, exteriorul modelului Caddy are numeroase caracteristici noi: acestea includ ajutoarele opționale de închidere electrică pentru ușile glisante și hayon, precum și un acoperiș panoramic deosebit de mare, cu o suprafață de sticlă de 1,4 m2, iar primul și al doilea rând de scaune se pot extinde. Caddy are, de asemenea, jante din aliaj ușor cu dimensiuni de până la 18 inch și - standard în versiunile de top - faruri noi cu și stopuri cu tehnologie LED. Pentru prima dată la bord: sistemul de pornire și blocare fără cheie Keyless Access (pe scurt, Kessy).

Motor

Economic și confortabil

Caddy vine cu trei motoare turbo diesel ultramoderne de 2,0 litri (TDI cu 55 kW / 75 CP până la 90 kW / 122 CP) și un motor turbo pe benzină de 1,5 litri (TSI cu 84 kW / 116) PS). Motoarele vor îndeplini standardele de emisii Euro 6 pentru 2021 și vor fi echipate cu filtre de particule.

Sisteme de asistență

Automat mai mult confort și securitate

Cu sistemele moderne de asistență ale conducătorului auto din Caddy, vă puteți bucura de fiecare călătorie într-un mod relaxat: grație asistentului de schimbare a benzii de rulare, avertizării traficului din spate, asistenței pentru remorcă și asistenței de călătorie, vă aflați permanent în siguranță. 

Mai multe detalii

We Connect

Mai practic ca oricând: noua mobilitate digitală

Funcții de bază inteligente, la cerere în fiecare vehicul comercial Volkswagen nou, serviciile gratuite de la We Connect, numeroasele funcții suplimentare de la We Connect Plus: pentru a vă face accesul la mobilitatea digitală cât mai ușor și convenabil posibil, avem trei pachete practice. Care ți se potrivește?

Vezi detalii

Noul Caddy PanAmericana

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen