Meniu
Inchidere meniu

Notă legală Aspecte juridice

Aspecte juridice

Preturile mentionate sunt preturi recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

În cazuri excepționale este posibil ca aceste prețuri să nu fie actualizate la zi. Vă rugăm să contactați distribuitorul dvs. pentru informații detaliate prețuri. Ne rezervăm dreptul de a face modificări la variantele de model, construcție, echipare, datele tehnice, preț etc. Autovehiculele reprezentate în imagini sunt echipate parțial cu dotări suplimentare disponibile contra cost sau imaginile reprezintă dotări suplimentare contra cost și detalii de echipare care nu sunt disponibile pentru toate variantele de model pentru teritoriul României . Vă rugăm să vă informați înaintea încheierii contractului de vânzare-cumpărare despre cuprinsul dotărilor sau cele de serie, precum și de prețul final autovehiculului dvs.

Informații UE cu privire la consum de combustibil și emisiile CO2 conform Directivei (CE) 715/2007: Valorile indicate au fost determinate conform procedurii de măsurare prevăzute în Directiva (CE) 715/2007. Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci servesc doar în scopuri de comparație între diverse tipuri de autovehicule. Îndeosebi prin dotările speciale și accesorii (de ex. anvelope mai late, instalație de climatizare, suport portbagaj de plafon etc.) pot rezulta valori diferite ale consumului și emisiilor de CO2.

Ca urmare a limitărilor generate de anumite dotări sau de motorizare, poate să nu fie posibilă montarea unor accesorii la modelul autovehiculului configurat. Despre disponibilitatea accesoriilor pentru modelul autovehiculului selectat și Termenul de livrare al acestuia vă informează distribuitorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Pentru produsele accesorii se acordă 2 ani garanție.

Toate imaginile sunt reprezentări simbolice. Vă rugăm să luați în considerare că nu poate fi asigurată exactitatea culorilor din cauza monitoarelor diferite. Este posibil ca imaginile accesoriilor să prezinte și alte accesorii eventual necesare sau materiale decorative utilizate numai în scopul realizării fotografiilor.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen