Meniu
Inchidere meniu
Preţ de la (incl. TVA)
27.569,-
Preţ de la (excl. TVA)
23.167,-
Puterea motorului (kW)
75 - 90
kW
Puterea motorului (CP)
102 - 122
CP

Caddy Cargo. Pregătit pentru tot ceea ce urmează

Indiferent dacă este vorba de servicii de curierat, ambarcațiuni, servicii de livrare sau construcții: în meseria dvs. apreciați tot ceea ce vă este de ajutor. Iar Caddy Cargo știe foarte bine să facă așa ceva. Cu un design nou, sisteme de asistență pentru șoferi de ultimă generație, infotainment inovator și un loc de muncă al șoferului ergonomic, Caddy Cargo este fiabil, flexibil și versatil. Altfel spus, partenerul perfect atunci când vine vorba de manevrarea confortabilă și profesională a muncii dumneavostră de zi cu zi.

De încredere pentru tine.

Confortabil, inteligent, flexibil

Spațiu interior

Mai mult spațiu pentru orice

În interior, a cincea generație impresionează prin noi soluții de înaltă tehnologie și mult mai mult spațiu. Versiunea lungă - Caddy Cargo Maxi - oferă acum spațiu pentru până la doi paleți euro, dar și o ușă glisantă mai lată, de 140 mm. În plus, Caddy Cargo a fost dotat cu o încuietoare separată pentru spațiul de depozitare, un dispozitiv de închidere electric pentru hayon, uși glisante și multe altele.

Afișaje digitale

Totul la vedere

Digital Cockpit (Instrumentul de bord digital) este clar și bogat în contrast și are o diagonală a ecranului de 25,4 cm. Șoferul poate alege între două configurații diferite de ecran. Acest lucru se face folosind butonul View din noul volan multifuncțional. În prima configurație, contorul de turații și vitezometrul sunt afișate interactiv în instrumente rotunde; un nivel selectabil individual este afișat în mijlocul ecranului - cum ar fi agenda telefonică a smartphone-ului. Instrumentele de bord digitale se combină cu sistemul opțional de infotainment ca o extensie obținând astfel și alte funcții.

Confort

Deosebit de ergonomic

Scaune noi și deosebit de ergonomice sunt disponibile pentru toate versiunile  Caddy: așa-numitele scaune AGR Ergo (AGR = Aktion Gesunderback e.V.). Acestea au fost special dezvoltate pentru șoferii profesioniști și călătorii pe distanțe lungi. Scaunele AGR pot fi reglate în mai multe moduri: pe lângă reglarea lungimii și înălțimii, acestea oferă reglarea individuală a înclinației scaunului și a adâncimii suprafeței scaunului, precum și un suport lombar cu 4 poziții. În plus, Caddy Cargo are un scaun de pasager pliabil cu funcție de masă, o priză de 230 V, cotiere pentru șofer și pasager, iluminare cu LED pentru interior și zona de încărcare și multe altele.

Motor

Economic și confortabil

Caddy vine cu trei motoare turbo diesel ultramoderne de 2,0 litri (TDI cu 55 kW / 75 CP până la 90 kW / 122 CP) și un motor turbo pe benzină de 1,5 litri (TSI cu 84 kW / 116) PS). Motoarele vor îndeplini standardele de emisii Euro 6 pentru 2021 și vor fi echipate cu filtre de particule.

Sisteme de asistență

Automat mai mult confort și securitate

Cu sistemele moderne de asistență ale conducătorului auto din noul Caddy, vă puteți bucura de fiecare călătorie într-un mod relaxat: grație asistentului de schimbare a benzii de rulare, avertizării traficului din spate, asistenței pentru remorcă și asistenței de călătorie, vă aflați permanent în siguranță. 

Mai multe detalii

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen