Inchidere meniu

 

Rezervi online cu 300 €
Primești bonus 600 €1 garantat!

Ai 10 zile disponibile pentru încheierea contractului cu distribuitorul preferat.

Rezervă acum modelul tău Volkswagen Autovehicule Comerciale preferat cu 300 € și primești bonus 600 €1 . Din momentul confirmării plății, ai la dispoziție 10 de zile pentru încheierea contractului alături de distribuitorul ales. Beneficiază de livrare imediată, la distribuitorul selectat sau la tine acasă2.

Afisare filtre
Filtrați modelul
12 Afișează rezultatele
12 Modele găsite
Resetare filtre

Transporter 6.1 Furgon

Transporter 6.1 Autosasiu

Transporter 6.1 Kombi

California 6.1

Crafter Furgon

Crafter Autosasiu

Grand California

*Toate prețurile menționate sunt prețuri recomandate și includ TVA. Oferta valabilă pentru persoane fizice și persoane juridice, doar pentru online și în limita stocului disponibil. Rezervarea se face online prin intermediul taxei de rezervare (preautorizare a cardului bancar, fără ca suma să fie retrasă de pe card) în valoare de € 300,- la cursul menționat pe site, de 4,8 Lei = 1 Euro. Autovehiculul selectat este rezervat 10 de zile de la data confirmării rezervării, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează a fi încheiat prin intermediul distribuitorului Volkswagen Autovehicule Comerciale în acest termen. 

Pentru a anula o rezervare, puteți transmite un e-mail la rezervari-vwac(kwfat)porsche(kwfdot)ro indicând modelul rezervat și datele persoanei care a efectuat rezervarea.


1 Discountul suplimentar de € 600,- cu TVA este o reducere acordată pentru achzițiile efectuate în urma rezervărilor online, și se acordă la încheierea contractului de vânzare-cumpărare, prin intermediul distribuitorului selectat. Această sumă va fi scăzută din prețul de vânzare. Această reducere suplimentară este valabilă pentru toate rezervările efectuate online până la data de 30.09.2020.

2 Poate implica un cost suplimentar, în funcție de politica de preț a distribuitorului selectat.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen