Meniu
Inchidere meniu

Lichid de frână

Lichidul de frână Original Volkswagen

Mai multă siguranță la frig extrem și solicitare intensă, mai mult timp până la următoarea întreținere. Lichidul de frână Original Volkswagen a fost proiectat special pentru sistemul de frânare.

… oferă diferite avantaje tehnice, care au fost compilate într-un standard de calitate, şi anume în Standardul VW 501 14. Este recomandat un fluid, care respectă acest standard, pentru toate automobilele Volkswagen începând cu modelele din 2006.

… curge liber la temperaturi situate de la punctul de îngheţ şi până la -40°C îmbunătăţind performanţele sistemului de frânare în acest interval de temperaturi.

… mulţumită acestei vâscozităţi scăzute, la temperaturi reduse, determină reacţii mai rapide ale Programului Electronic de Stabilitate (ESP), crescând astfel semnificativ stabilitatea în viraje şi nivelul de siguranţă.

… are un punct de fierbere mai mare cu 10°C decât lichidul de frână clasic (DOT 4*). Se asigură astfel o siguranţă operaţională mai mare, cu un conţinut de apă mai mare, şi în condiţii de sarcină termică mărită.

… poate fi utilizat fără probleme, chiar şi pentru modelele mai vechi, care vor beneficia şi ele de avantajele sale.

… extinde primul interval de service de la doi la trei ani, în cazul automobilelor fabricate din 2008, astfel că prima înlocuire nu este necesară până la prima revizie completă.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen