Meniu
Inchidere meniu

Lucrările de reparație și întreținere Tinichigerie și vopsitorie

Lucrările de reparație și întreținere Tinichigerie și vopsitorie

Îți dorim drum bun!

Și sperăm că vei ajunge întotdeauna cu bine la destinație. Dacă totuși vei avea vreo zgârietură sau o lovitură la autovehicul, te așteptăm în service-urile autorizate. Inspectăm cu atenție dauna, îți prezentăm diferitele posibilități de reparație și îți oferim o estimare de preț.

Serviciile profesionale pentru vopsea din service-urile autorizate Volkswagen, te ajută să îți menții mașina frumoasă pentru mai mult timp. Polișarea la intervale regulate și conservarea profesională mențin strălucirea pentru mulți ani.

Loviturile de pietre, zgârieturile și micile daune ale vopselei reprezintă terenul ideal pentru formarea ruginii. Înainte ca zona afectată să se extindă și dauna să devină tot mai mare, te invităm în service-urile autorizate Volkswagen. Personalul calificat folosește scule speciale și tehnologia recomandată de către producătorul automobilului pentru a readuce autovehiculul în formă. 

Lucrările de reparație Volkswagen pentru daune la caroserie și vopsea

  • personal calificat
  • echipamente tehnice de ultimă generație
  • utilizarea de Piese Originale Volkswagen®
  • garanție pentru manoperă și Piese Originale Volkswagen®
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen