Meniu
Inchidere meniu

Mediu și tehnică Informații tehnice

 

Documentație

În documentația de reparații sunt indicate etapele pentru efectuarea lucrărilor și sunt prezentate planurile electrice cu indicarea legăturilor și a conexiunilor electrice. Pentru lucrările respective sunt indicate sculele și dispozitivele corespunzătoare.

Documentația tehnică este pusă la dispoziția ta de către Volkswagen AG, prin internet, portalul erWin (Reparații electronice și informații atelier). Poți comanda astfel, într-o modalitate comodă și la un preț avantajos, exact acel segment din datele tehnice Volkswagen care îți este necesar pentru un anumit autovehicul.

 

» Către erWin

Scule

În documentația de reparații sunt indicate prin codul aferent sculele și dispozitivele necesare în fiecare dintre etapele de lucru. Descrierile detaliate referitoare la fiecare dintre scule se găsesc cu ajutorul codului respectiv, prin erWin, la "workshop equipment".

Poți comanda sculele, pe baza codurilor, direct la furnizor (MATRA) sau prin Porsche România.

» Către erWin

Școlarizare

Programul de școlarizare

Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor Volkswagen impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților pentru a menține un nivel înalt de profesionalism și pregătire în rețeaua de service Volkswagen. Porsche România susține acest principiu prin derularea de programe de pregătire continuă prin organizarea de seminarii de specializare.

Scolarizările se efectuează contra cost și se comandă pe baza formularelor specifice:

» Formular comandă școlarizare

» Formular prezentare școlarizare tehnică

Asistență online

Cu ajutorul GeKo - VW și al SVM -VW poți efectua conectarea on-line a aparatului tău de diagnoză VW VAS 5052 la serverul central al Volkswagen AG extinzând astfel capacitatea de lucru a aparatului tău de diagnoză.

Ce anume reprezintă GeKo VW?

GeKo (protecție securitate și protecție componente) este o funcție, care poate fi utilizată prin conectarea on-line, cu ajutorul testerului de diagnoză VAS 5052 și care face posibilă adaptarea componentelor sistemului de imobilizare (de ex. tabloul de instrumente, calculatorul motor), a cheilor și a sistemului de protecție a componentelor (instalație climatizare, sistem navigație, etc.) la autovehicul.

Ce anume reprezintă SVM-VW?

SVM (Software Versionsmanagement) este o altă funcție care poate fi activată prin conectarea on-line cu ajutorul testerului VAS 5052. Prin această funcție se asigură programarea și montarea corespunzătoare a calculatoarelor. Funcția oferă de asemenea asistență la implementarea codurilor de calculatoare.

Cum poți utiliza funcțiile GeKo - VW / SVM-VW?

Trebuie să dispui de un aparat de diagnoză VW VAS 5052. Informații mai detaliate și indicații privind modalitatea de a face comandă se găsesc în erWin, în secțiunea Workshop Equipment. Pentru conectarea on-line, trebuie îndeplinite anumite premise tehnice. De asemenea ai nevoie de o parolă de acces. Accesul se realizează pe linii private.

» Formulare GeKo

Consilierea reparației

Pentru a primi informații sau o consiliere cu caracter tehnic referitoare la reclamații, poți trimite întrebarea contra cost, la numarul de fax: 0212032922. (prețul prevăzut pentru o solicitare este de 20 Euro plus TVA). Pentru a-ți putea oferi un răspuns profesionist, avem nevoie de datele exacte referitoare la autovehicul și la problema în cauză, respectiv referitoare la reclamație. Formulările incomplete nu se iau în considerare. Vei primi răspunsul nostru telefonic sau în scris.

 

» Formular de asistență tehnică

 

 

Doriți să deveniți service autorizat Volkswagen?

Așteptăm cererea dumneavoastră la adresa:
PORSCHE ROMÂNIA S.R.L.

Bulevardul Pipera Nr. 2, Clădirea "Porsche"
077190 Voluntari, Jud. Ilfov

Persoane de contact: Accesează lista

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen