Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Caddy
De la € 19.887,- incl. TVA ? De la € 16.712,- excl. TVA ?

Caddy

Mașină de familie În a doua zi se fac cumpărături, în a cincea zi e concediu de vară si în a șaptea zi este ziua de naștere a copilului. Caddy prinde viață precum sosește. Fiabil, flexibil, versatil precum și predecesorii săi acum se arată pe el însuși – a IV-a generație – chiar mai economic și mai confortabil. Acest lucru face din Caddy o mașină foarte specială.

Galerie foto

Experimentați Caddy din toate perspectivele

Experimentați Caddy din toate perspectivele

Deplasări relaxante Caddy impresionează cu multe caracteristici convenabile: serviciile de internet mobil inteligente, sistemele infotainment de calitate, precum și sistemele de încălzire și răcire, care fac zilele de lucru mai plăcute.

Car-Net
Sistem audio și navigație
Volan multifuncțional
Încălzire și climatizare
Acces wireless

Rămâneți conectat tot timpul.

Caddy poate fi echipat cu numeroase servicii on-line de telefonie mobilă. Legându-l la un telefon cu internet puteți  accesa cele mai recente informații din trafic precum și anumite locații de interes.

Sistem de infotainment modern

Relaxat și bine informat

Sistemele de infotainment Caddy devin chiar mai bune de la o zi la alta, inspirând un sistem de operare intuitiv și o excelenta calitate a sunetului si conexiunii. Modelele standard includ radio și o interfață de telefon mobil.

Ai totul sub control

Controlul si tehnologia Caddy-ului sunt confortabile.

Afișaj de control multimedia, telefon și viteză convenabil prin intermediul volanului multifuncțional din piele și, de asemenea, să păstreze legătura cu informațiile curente, cum ar fi consumul mediu de combustibil, raza de acțiune și multe altele.

Simțiți diferența imediat.

Bucurați-vă de un mediu de lucru plăcut.

Sistemele moderne de aer condiționat reglează în cel mai scurt timp temperatura interioară și asigură chiar și în zilele calde aer rece. Sistemul oferă o  bună vizibilitate în toate condițiile meteorologice având, de asemenea, încălzire in parbriz.

Rapid și sigur la destinație. Caddy are un echipament cuprinzător de siguranță ce poate fi montat la cerere, cu numeroase sisteme de asistență a șoferului, cum ar fi asistența la parcare si ACC (Adaptive Cruise Control).

Frână Multicollision
Airbag-uri
Asistența la parcare.
Sisteme de asistare si ACC
Constrolul sistemului de viteză inclusiv - limitator
Echipamente standard pentru siguranță

Beneficiază de un sistem de frânare inovator.

Frâna multi-coliziune este activată atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă întârziere, vehiculul este frânat intermitent până la 10 km / h, șoferul poate recapatacontrolul in orice  moment.

¹ În limitele sistemului.

Siguranță pe drum

Cea mai bună protecție posibilă.

Conducătorul auto si restul pasagerilor au airbag-uri standard frontale și laterale tip cortină ce asigură o protecție optimă ocupanților în cazul unui impact frontal și lateral. Airbag-ul pasagerului poate fi dezactivat cu ajutorul cheii de contact.

Susținător

Face parcarea ușoară

Sistemul ingenios de parcare oferit de Caddy vă ajută la evitarea obstacolelor si simplificarea manevrelor.

Păstrează distanța

Ajutorul tău inteligent în timpul condusului.

ACC Adaptive Cruise Control automat al vehiculului  reglează viteza, păstrând distanța stabilită de către conducătorul auto. Viteza setată nu este depășită. Sistemul conține deja sistemul de observare a mediului "Assist Front".

Sistemul de observare a mediului "Front Assist" cu City-Notbremsfunktion²

Sistemul opțional de monitorizare a mediului ajută prin intermediul unui sistem radar atunci când detectează situații critice privind viteza si distanța dintre vehicule. Avertizează șoferul în situații periculoase prin semnale optice și acustice și cu o presiune de frânare.

¹ În limitele sistemului.
² Până la 30 km/h.

Păstrează ritmul

Condu relaxat și econom

Standard de control al vitezei de croazieră în rampă. Limitatorul de viteză păstrează  viteză de 30 km / h in rampe și pante sau limitează viteza maximă la o valoare stabilită în mod individual.

În limitele sistemului.

Puternic și eficient Caddy oferă o generație de motoare, care este deosebit de liniștită și eficientă energetic, în conformitate cu standardul Euro 6 de emisie.

Caracteristicile motorului
Cutie automată DSG
Tracțiune 4MOTION
Caddy TDI BlueMotion
Puternic și eficient.

Generație superioară de motoare.

Caddy oferă o generație de motoare deosebit de silențioase și eficiente energetic. Fiecare motor este echipat cu tehnologia BlueMotion și respectă standardul de emisii Euro 6.

Mai multă eficiență

Bucurați-vă de o călătorie confortabilă.

Transmisia cu 6 trepte (75 kW / 102 CP, 110 kW / 150 CP) și 7 trepte de transmisie (92 kW / 125 cp), permite comutare automată inteligentă la momentul ideal. Rezultatul: confort ridicat de conducere, fără nici o întrerupere. Dacă se dorește, aveți posibilitatea să inserați întotdeauna treptele de viteză manual.
 

Pregătit pentru orice

Vă oferă tracțiune sporită

Caddy 4MOTION face o treabă bună chiar și în condiții meteorologice extreme.

Mai economic ca niciodata

Beneficiați de un consum și mai redus

Caddy BlueMotion consumă chiar mai puțin decât predecesorul său: În medie 4,2 litri de motorină la 100 km și emisii  CO2 de 109 g / km face acest model cel mai economic Caddy de pasageri construit vreodată.

Flexibil si adaptabil Caddy oferă până la șapte locuri confortabile și mult spațiu datorită scaunelor pliabile sau detașabile.

Rafturi
Scaunele
Soluții pentru partea din spate
Siguranță de încărcare
Economisiți spațiu

Organizați-vă viața perfectă

Fie pentru lucruri mici sau mari: Caddy are suficiente resurse pentru a stoca și  depozita toate bunurile dumneavoastră.

Flexibil

Pliere, înfășurare, extindere

Interiorul Caddy se adapteaza diferitelor nevoi de zi cu zi fiind foarte flexibil. Fie că vă transporta până la 7 persoane sau obiecte lungi.

Divers

Încărcarea și descărcarea după cum se dorește.

Caddy se prezintă variat: alegeți după cum vă este necesar hayon cu geam sau aripile ușilor din spate practice.

Practic

Protejază încărcătura

Pentru siguranța transportului, marfa dumneavoastră va sta fixată, iar Caddy-ul este practic și vă pune la dispoziție un perete despărțitor și o încuietoare.