Inchidere meniu

Modelul Caddy

 

Ia viața așa cum este

Indiferent, dacă mai aveți de efectuat o livrare sau doriți să vă lăsați copii la școală: Caddy este pregătit pentru orice acțiune cotidiană. Fiabil, flexibil și diversificat ca și predecesorii săi, acum - la generația a patra - este și mai confortabil și economic. Aceasta îl face să fie un autovehicul cu totul special. Și un multitalent perfect. 

Formați-vă o părere despre Caddy

Habitaclu de calitate

Mult spațiu pentru relaxare

In habitaclul modelului Caddy vă așteaptă până la șapte locuri extrem de comode și flexibile, un post de conducere cu prelucrare de calitate, de concepție modernă și o sumedenie de spațiu pentru toate surprizele care vă așteaptă zi de zi.

Oferta flexibilă de spațiu

Se potrivește perfect cu viața dumneavoastră

Caddy se adaptează simplu și flexibil cerințelor dumneavoastră. Acest lucru este asigurat printre altele de habitaclul cu scaune rabatabile, ce pot fi adunate și scoase. Astfel aveți suficient spațiu pentru gașca familiei, cumpărături mari, mici transporturi de mobilă sau livrări. 

Sisteme moderne de asistență

Contribuie, previn

Indiferent dacă este vorba despre spații de parcare înguste, copii nerăbdători pe bancheta din spate sau situații neașteptate din trafic: Sistemele moderne de asistență a șoferului din Caddy vă oferă asistență în aproape toate situațiile critice.

Cel mai modern Infotainment

Distracție la drum

Ziua poate deveni puțin agitată. Luatul copiilor, rezolvarea cumpărăturilor și planificările importante nu pot aștepta de obicei. În acest caz se poate întâmpla să vă petreceți jumătate de zi în mașină. Însă ascultând melodia preferată și având cel mai scurt traseu pe ecran, totul devine mult mai ușor.

Servicii Mobile Online

Conectat integral. Foarte bine informat.

vă ocupați la drum integral cu familia dumneavoastră și doriți să fiți totuși contactat din punct de vedere profesional: Opțiunile numeroase, inovatoare de interconectare ale modelului Caddy vă permit să accesați în orice moment aproape toate informațiile care sunt importante pentru dumneavoastră.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Se agață, atunci când este nevoie

Modelul Caddy cu tracțiune integrală opțională 4MOTION rulează perfect și pe drumuri umede, acoperite de zăpadă, murdare sau deteriorate. Cuplajul său pentru tracțiune integrală transferă forța de propulsie spre roțile cu tracțiune mai bună - pentru siguranță mai bună în curbe și manevrabilitate mai bună. În plus, modelul Caddy este singurul din clasa sa care vă oferă tracțiunea integrală permanentă livrată din fabrică. Alte avantaje și opțiuni:

  • În combinație cu motorul turbodiesel puternic de 90 kW/122 CP, tracțiunea integrală permanentă trage perfect și când este tractată o remorcă.
  • Combinația dintre motorul de 2,0 l (110 kW/150 CP), cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG și tracțiunea integrală 4MOTION cresc suplimentar confortul de rulare.

Gândit în cele mai mici detalii

În doi la cumpărături, în cinci în vacanța de vară, în șapte la ziua de naștere a copiilor: Modelul Caddy Ia viața așa cum este.

Toate caracteristicile

Exterior

Inapoi la overview

Exterior

Linii precise, detalii fine și o finisare specială asigură o apariție fermă.

Interior

Inapoi la overview

Interior

Un concept de spațiu bine gândit și variabil, cu până la șapte locuri, se combină cu materiale rezistente și o planșă de bord de calitate.

Funcție

Inapoi la overview

Funcție

Sistemele moderne de încălzire și climatizare, elementele de operare practice și sistemele radio și de navigație inovatoare asigură o atmosferă plăcută și relaxată.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Sistemele moderne și inovatoare de asistență a șoferului țin șoseaua sub control. Ele intervin pentru asistență – pentru ca fiecare deplasare să devină și mai confortabilă.

Film despre produs

Experimentați în realitate avantajele modelului Caddy.

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen