Meniu
Inchidere meniu

Grand California

Preţ de la (incl. TVA)
73.596,-
Preţ de la (excl. TVA)
61.845,-
Puterea motorului (kW)
130
kW
Puterea motorului (CP)
177
CP

Descoperiți marea libertate

Unii o numesc "dor de ducă". Alții "dorință de aventură". Indiferent cum este numită: împlinește-ți dorința de a ajunge în locuri necunoscute. Pentru că exact asta reprezintă modelul California deja de câteva decenii. Fratele său mai mare vă oferă din toate puțin mai mult, datorită unui cămin pentru concedii complet echipa: mai mult spațiu, mai mult confort, mai multă libertate. 

Formați-vă o părere despre Grand California

Variante de echipare

Grand Cockpit

Confort și siguranță – indiferent unde te afli

Sate de munte izolate. Ștranduri pustii. Drumuri lăturalnice. Călătoriile palpitante devin și mai distractive, atunci când știți că vă puteți baza pe partenerul dumneavoastră în orice loc și în orice moment. Sistemele de navigație din Grand California vă conduc în siguranță la destinație - chiar dacă poate nu o cunoașteți personal. Inclusiv coloana sonoră și divertismentul.

Grand bucătărie

Cel mai important ingredient: independența


Fructe de mare proaspete din satul cel mai apropiat. Portocale zemoase de pe plantația de pe deal. Roșii cu miros de sud și soare. De ce să alergăm în ultima clipă la masa rezervată, când ingredientele sunt așa de aproape? Cu blocul de gătit complet echipat inclusiv frigider și compartiment frigorific și spațiu de depozitare savurați libertatea de a vă pregăti personal, în orice moment, bucate regionale gustoase. Grand California, grand cuisine.

Grand baie

Învigorat spre aventuri

Alergatul pe întuneric spre baia publică sau înghețatul în băile publice - acestea sunt aventurile la care doriți să renunțați? Dar nu și la dușul de dimineață? Ce bine că noul Grand California dispune de o baie completă cu duș . Oricât de fericit călătoriți singur sau în doi, un pic de confort nu trebuie să lipsească.

Grand dormitor

În sfârșit la căldură

Drumuri libere, golfuri ascunse, campinguri goale. Ce bine, dacă poate fi evitată perioada concediilor. În extrasezon, călătoriile sunt de două ori mai plăcute. Datorită sistemelor de încălzire bine concepute din Grand California, această plăcere nu este perturbată nici de o briză răcoroasă de primăvară sau de o dimineață răcoroasă de toamnă.

Grand rezervor de apă

Mai multă apă în rezervor pentru locurile fără popas

Cu adevărat liber este numai cel care nu trebuie să își facă griji pe drum unde este următoarea sursă de apă. Rezervorul de 110 l pentru apă proaspătă și rezervorul de 90 l pentru apă reziduală vă ajută - dacă este permis - să instalați tabăra și în afara campingurilor sau în mijlocul naturii. Pentru a alimenta totuși la timp cu apă, ambele rezervoare sunt echipate cu un senzor de nivel. Rezervorul de apă proaspătă este montat protejat la îngheț, în interiorul autovehiculului.

Gândit în cele mai mici detalii

Visatul în dormitorul confortabil. Gătitul preparatelor gustoase în bucătărie. Râsul, discuțiile și mâncatul în comun, în sufragerie. Începerea unei zile fără stres, în baie. Și între timp, locuitul în camera din aer liber.

Toate caracteristicile

Grand vise

Inapoi la overview

Grand vise

Acasă dormim cel mai bine. Acest lucru se aplică desigur și pentru noul dumneavoastră cămin pentru concedii. Faceți-vă comod în Grand California, în paturile spate moi sau în patul suspendat opțional.

Grand acasă

Inapoi la overview

Grand acasă

Acasă, unde vă place cel mai mult. Împachetați deci totul pur și simplu în Grand California și plecați la drum. Întotdeauna spre libertate. Căminul dumneavoastră pentru concediu oferă suficient spațiu pentru până la 4 persoane.

Grand confort

Inapoi la overview

Grand confort

Răsfoirea cărții preferate în timpul nopții. Vizionarea serialului preferat pe plajă. Postarea de fotografii haioase de la capătul lumii. Sistemele electronice din Grand California fac aproape totul posibil.

Grand divertisment

Inapoi la overview

Grand divertisment

Destinația este vizibilă, melodiile preferate răsună. Cu modelul Grand California, chiar și drumurile lungi devin o plăcere. Să începem!

Grand Support

Inapoi la overview

Grand Ajutor

Sunteți singurul din familie, care are permis? Acum nu mai sunteți. Sistemele de asistență vă sprijină în timpul condusului.

Film despre noul model

Experimentați modelul Grand California.

Start Video

Performanțe excepționale

Câștigător: noul Grand California

Grand succes pentru Grand California: În cadrul sondajului printre cititori, organizate de COMPUTER BILD și AUTO BILD, "Connected Car Award 2018", noul Grand California a câștigat în categoria "Transporter".

Sursa: "AUTO BILD", ediția 50/2018

Locul trei pentru Grand California

În categoria "Microbuze de camping cu baie", noul Grand California a ocupat locul trei în preferințele cititorilor revistelor "promobil" și "Caravaning".

Sursa: "promobil", ediția 03/2019

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen