Meniu
Inchidere meniu

Sustenabilitatea mobilității electrice

Sustenabilitatea mobilității electrice

Abordarea noastră: sustenabilitate unitară

Schimbările climatice reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale timpurilor noastre. Ne asumăm această responsabilitate și lucrăm la soluție sustenabile unitar pentru om și mediu.

Modelul ID. Buzz – bilanț climatic neutru de la realizare până la predare

Pentru predarea neutră din punct de vedere al CO 1 a modelelor ID. Buzz și ID. Buzz Cargo către clienții noștri, optimizăm faza de producție a autovehiculelor, în vederea economisirii de emisii de CO. Cât CO se generează în fazele vieții unui ID. Buzz ne dezvăluie bilanțul ecologic.

Totul se bazează pe curentul electric ecologic: Împreună pentru utilizarea cu bilanț de CO neutru a modelelor ID. Buzz

Volkswagen Autovehicule Comerciale aderă la acordul de la Paris privind schimbările climatice. De aceea, la ID. Buzz și ID. Buzz Cargo ne bazăm în primul rând pe predarea cu bilanț de CO neutru1 a autovehiculelor către clienți. Însă ca un autovehicul electric să aibă un bilanț de CO neutru și în faza de utilizare, acesta trebuie încărcat cu curent electric ecologic. Pentru a-l pune la dispoziție, facem investiții în generarea de curent electric ecologic suplimentar.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen